Τα γκολ στην Καισαριανή και το σκοράρισμα από τον Έντιν Τζέκο

Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα στα playouts της Super League, για την Κηφισιά υπάρχει ο μονόδρομος τού 2/2 έως το φινάλε του Πρωταθλήματος. Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς είναι με τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πηγαίνει στην Καισαριανή με υπηρεσιακό προπονητή.
Ο Γρηγορίου αποτέλεσε παρελθόν, μετά την ήττα, με 2-1, από τον Πανσερραϊκό έξω και τον Γεωργουλόπουλο να αναλαμβάνει. Κίνητρο, δηλαδή, για τους Γιαννιώτες δεν υπάρχει μεγάλο, πέραν του γοήτρου. Αντίθετα, ο κόουτς Μπράτσος καλείται να εξαργυρώσει το μεγάλο αποτέλεσμα της ομάδας του στο Περιστέρι. Δεν είναι μόνο η νίκη με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και η σημαντική ανατροπή στο σκορ μέσα σε 3 αγωνιστικά λεπτά στο 2ο ημίχρονο. Πράγματι, η τιμωρία του Τσανάτζια και ο τραυματισμός του Μπιφουμά στερούν από τους γηπεδούχους πολύτιμες λύσεις πολυποίκιλων παικτών. Η απόδοση του «άσου» έχει φτάσει σε απαγορευτικά, για ποντάρισμα, επίπεδα (αν και παρατηρείται μία ελαφρά άνοδος σε τιμές άνω του 1.40). Η έδρα της Κηφισιάς δεν είναι και η πιο καυτή, για τον αντίπαλο, στο Πρωτάθλημα. Ωστόσο, το κίνητρο και η δυνατότητα για αποτέλεσμα, που θα συντηρήσει τις ελπίδες παραμονής της ομάδας των βορείων προαστίων, υπερσκελίζει τα πάντα. Η Κηφισιά, εφόσον βρει ρυθμό, κρίνεται ικανή να σκοράρει. Ομοίως, πάντως και ο ΠΑΣ Γιάννινα που αναμένεται να παίξει ελεύθερα και δίχως σκοπιμότητες. Ο «άσος» σε συνδυασμό με το Over 3,5 καλοπληρώνει, σε ποντάρισμα με σημαντικό ρίσκο λόγω του δεύτερου σκέλους του combo το οποίο αφορά τα γκολ.
Στην Τουρκία πάμε τώρα και στον αγώνα Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας. Ζορίζει ολοένα και περισσότερο η κατάσταση για τη γηπεδούχο. Η διαφορά από τη Γαλατάσαραϊ έφτασε στους 7 βαθμούς μετά τη χθεσινή νίκη της τελευταίας στα Άδανα. Συνεπώς δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα, αν και αγωνιστικά δεν πατάει καλά. Αν δε θέλει όμως να πετάξει λευκή πετσέτα για τον τίτλο 5 στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν, καλείται να κερδίσει την Μπεσίκτας, η οποία και τρομερό ποδόσφαιρο δεν παίζει, αλλά και το μυαλό της είναι περισσότερο στο πως θα φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Κυκλοφορεί ενισχυμένη απόδοση με γκολ και στα δύο ημίχρονα από τη γηπεδούχο, αλλά και δράστη τον Έντιν Τζέκο, ο οποίος από χθες είναι πλέον 2ος σκόρερ στη λίγκα (20 αντί 21 του Μάουρο Ικάρντι).

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed