Η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης έριξε… μαύρο στην υποψηφιότητα του Βασίλη Ρουχωτά στον νέο Δήμο Ληξουρίου

Άσχημη εξέλιξη είχε για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ληξουρίου η αποψινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, όπου η απόφαση που πάρθηκε, αναφορικά με την στήριξη ή όχι υποψηφίων Δημάρχων στους νέους Δήμους.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βαγγέλης Λουκέρης, ο οποίος ζήτησε επίσημα από το Σώμα να στηρίξει με ανακοίνωσή του την υποψηφιότητα του Βασίλη Ρουχωτά στο Ληξούρι. Οι φωνές και η ένταση ήταν μεγάλη, αφού η ΝΟΔΕ πήρε αρνητική απόφαση στήριξης, με τους κ.κ. Δημήτρη Φιοραβάντε και Μάκη Κεκκάτο να είναι οι πρωτεργάτες αυτής της εξέλιξης. Ο πρώτος ζήτησε να μην υπάρχει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο σε καμία περιοχή της Κεφαλονιάς. Ο κ. Κεκκάτος έκανε λόγο για κωλοτούμπες του κ. Ρουχωτά, αλλά και για το ότι είναι μεγάλο αγκάθι στη Νέα Δημοκρατία της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση αυτή η μεν Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της Παλλικής στηρίζει Ρουχωτά, η δε ΝΟΔΕ μένει μακριά από αυτή την στήριξη. Όλα πάνε καλά στο «γαλάζιο» στρατόπεδο στο νησί μας. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση με την υπογραφή της προέδρου, Γιάννας Κουλουμπή…

Update: Μετά από τηλεφώνημα της κας Κουλουμπή, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ μας ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και η επίσημη ανακοίνωση θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Η κα Κουλουμπή αρνήθηκε να μας επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πλήρως το ρεπορτάζ μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed