Στις 7 Απριλίου οι εκλογές του Συλλόγου Απανταχού Καμιναράδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Καμιναράδων σύμφωνα με το καταστατικό του, καλεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 από τις 10,00 το πρωί έως 14,00 μ.μ τα μέλη του συλλόγου στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες για τα όργανα Διοίκησης του.
Η Γ.Σ. και οι εκλογές θα διεξαχθούν στο 1ο όροφο του κτίριο της ΚΥΒΕ Περιστερίου που βρίσκετε στην Παναγή Τσαλδάρη και Κηφισού
ΘΕΜΑΤΑ.
1-Διοικητικός Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
2-Οικονομικός Απολογισμός και έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη Διετία , την τριμελή εξελεγκτική επιτροπής και εκλογή των 3 Αντιπροσώπων μας για την Ομοσπονδία Κεφ/κων & Ιθακ/κων Συλλόγων Αττικής.
Θα είμαστε όλοι εκεί.
Σύμφωνα με το άρθρο 4 του Καταστατικού του συλλόγου μας, μέλη του μπορούν να γίνουν όσοι έχουν είτε άμεσα είτε έμμεσα ( γαμπροί ή νύφες), δεσμούς προέλευσης από τα Καμιναράτα, είναι πάνω από 18 ετών και κατοικούν οπουδήποτε εκτός Κεφαλονιάς.
Το δε άρθρο 9 του καταστατικού με τις υποχρεώσεις μελών αναφέρει ότι κάθε μέλος έχει βασική υποχρέωση
1-Να πληρώνει τις εισφορές το ύψος των οποίων ορίζονται από το Δ.Σ.
2-Να μετέχει στις Γ.Σ και στις εκδηλώσεις με συμμόρφωση στο καταστατικό.
3- Να αναλαμβάνει με προθυμία και υπευθυνότητα τις εργασίες που του ανατίθεται από τα Όργανα του Συλλόγου.
Το άρθρο 10 -Διοίκηση αναφέρει.
Ο Σύλλογος διοικείται από επταμελές Δ.Σ , τα μέλη του οποίου εκλέγονται κάθε 2 χρόνια από την Γενική συνέλευση με μυστική ψηφοφορία των μελών του συλλόγου και αφού προηγηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων που πρέπει να γίνουν 3 ημέρες πριν την Γ.Σ. .
Η εξελεγκτική επιτροπή αποτελείτε από τρία μέλη που εκλέγονται με το ίδιο ψηφοδέλτιο με το Δ.Σ.
Οι Αντιπρόσωποι στην ΟΚΙΣ είναι 3 μέλη μας που εκλέγονται με το ίδιο ψηφοδέλτιο με αυτό του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής επιτροπής
Αγαπητά μέλη του συλλόγου μας, την Κυριακή 7 Απριλίου πρέπει να είμαστε όλοι στην Γενική συνέλευση. Να πάρουμε μέρος στις διαδικασίες με γνώμη και άποψη για τον σύλλογο και την πορεία του. Όσοι δε επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα όργανα του συλλόγου μας. Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1975 και στα 44 χρόνια ιστορίας του έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό έργο τόσο πολιτιστικό όσο και με παρεμβάσεις που έχουν σημαδέψει με ανεξίτηλη μελάνι την πορεία του χωριού μας. Δύο μόνο από αυτές.
Η χρηματοδότηση της γεώτρησης και η ανακάλυψη του νερού που άλλαξε το χωριό μας και το Μουσείο ένα από τα σημαντικότερα έργα του συλλόγου μας και το στολίδι του χωριού μας.
Οι παρεμβάσεις σε έργα και πολιτιστικές δραστηριότητες ιδιαίτερα στο χωριό μας τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ και γι αυτό ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς που έχουν αγκαλιάσει και βοηθούν τον σύλλογό μας.
Αγαπητά μέλη, ο σύλλογός μας έχει πολύ σημαντικό παρελθόν και πρέπει να έχει ακόμα καλύτερο μέλλον. Πιστεύουμε ότι και το θέλουμε και το μπορούμε. Υπάρχουν πολλά μέλη μας με ιδέες όραμα και μεράκι. Τα καλούμε όλα αυτά τα μέλη όχι μόνο να είναι παρόντα στη Γ.Σ αλλά να είναι και υποψήφια για τα όργανα διοίκησης του συλλόγου μας. Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γαλιατσάτο Ηλία και τον Γενικό Γραμματέα Ρηγάτο Χαρη ή να στείλουν με email στο kaminarata @gmail.com την υποψηφιότητά τους για να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια. Σας περιμένουμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed