Γκάριζαν σαν… γάιδαροι ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, μόλις μπήκε στην αίθουσα του Δ.Σ. χθες ο Κώστας Ζαπάντης

Το ζήσαμε και αυτό και μιλάω για τον «πολιτικό πολιτισμό» που επέδειξαν χθες το βράδυ ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, με αρχηγό τον… λαϊκό αρθρογράφο, όταν μπήκε στην αίθουσα για λίγο ο Κώστας Ζαπάντης.
Ο πρώην Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων και κόκκινο πανί για μια μερίδα συμβούλων της παράταξης Παρίση μπήκε στην αίθουσα και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του Ανδρέα Ζαπάντη, προκειμένου να του κάνει μια ερώτηση, που καμία σχέση δεν είχε με την πολιτική της Κεφαλονιάς. Από απέναντι πήραν γραμμή την παρουσία του Κώστα Ζαπάντη και 5-6 από αυτούς άρχισαν να… γκαρίζουν και να κάνουν γκριμάτσες γαϊδάρου. Ο κ. Ζαπάντης δεν έδωσε καμία σημασία, τελείωσε την δουλειά που είχε να κάνει μέσα σε τρία λεπτά και αποχώρησε μέσα σε… γκαρίσματα. Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός που θέλει να μας σερβίρει η γνωστή ομάδα του λαϊκού αρθρογράφου. Θαυμάστε τους και μην ξεχάσετε όταν πάτε στην κάλπη να βάλετε σταυρό προτίμησης δίπλα στα ονόματά τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed