Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Η πέμπτη φάλαγγα εντός του συνδυασμού Παρίση που τοποθέτησε ο Μιχαλάτος και οι σικέ επιθέσεις των δύο τους για τα μάτια του κόσμου»

Τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, δεν μπόρεσε να σπάσει το συμπαγές μέτωπο του συνδυασμού «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον», που τον χτυπά αλύπητα εδώ και τρία χρόνια.
Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει εδώ και χρόνια πάρει όσους… πρόθυμους βρήκε στην «Ισχυρή Κεφαλονιά», φανερά και βέβαια και πολλούς κρυφά σαν πράκτορες. Οπότε αφού δημιούργησε μία εξοπλισμένη πέμπτη φάλαγγα μέσα από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» όρισε αρχηγούς τούς πράκτορες 000 και τον φοβερό 010 χωρίς προφανώς να τους νοιάζει για την εσχάτη προδοσία ενάντια στο λαό της Κεφαλονιάς. Και εξηγώ: Τον Κωνσταντάκη Άγγελο και τον Λυκούδη Γιάννη ο Δήμαρχος τους τοποθέτησε ως καλούς κρυφούς πράκτορες στην Οικονομική Επιτροπή, στο κορυφαίο όργανο αντιπολίτευσης και ελέγχου σύμφωνα με το νομοθέτη, με υποχρέωση απέναντι στους Κεφαλλονίτες να ελέγχουν τις οικονομικές αναθέσεις της Δημοτικής Αρχής σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Αντί αυτού έχουμε ανευθυνότητα κατά το πρώτο έτος. Ο μεν πρώτος 000 το πρώτο χρόνο σε 65 συνεδριάσεις δεν πήγε ούτε σε μια, ενώ ο δεύτερος αντιστάθηκε αρκετά πήγε σε δέκα περίπου πριν γίνει… πρόθυμος. Κατά το δεύτερο έτος σε 41 συνεδριάσεις μέχρι τώρα δεν παρουσιάστηκε κανένας τους, βλέπετε δεν χρειάζονται έλεγχο μερικά εκατομμύρια ευρώ είναι μόνο.
Κατά τα άλλα με ανθρώπους που εγκατέλειψαν την πρώτη γραμμή όπως λένε από μόνοι τους ψηφίστε τους να φτιάξουν την Κεφαλονιά! Συγκεκριμένα την περίπτωση του Κωνσταντάκη δεν υπάρχει προηγούμενο γιατί επί δύο χρόνια φαίνεται ότι έχει πετάξει λευκή πετσέτα και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μέσα τους δύο δημοτικούς συμβούλους που θα εκλέξει ο Παρίσης. Πραγματικά δεν πιστεύω τι κάνετε. Τολμάτε σε ήρωες που επί τρία χρόνια έχουν σταθεί μόνοι τους απέναντι στους οδοστρωτήρες της δημοτικής αρχής, να κάνετε σικέ επιθέσεις στον Δήμαρχο στο πρώτο μισό της ανακοίνωσης. Και στο δεύτερο μισό να οδηγείτε τις ορδές του Μιχαλάτου μέσα από τα βουνά των Θερμοπυλών στην πλάτη μου! Και μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ότι αν λέτε αλήθεια ότι θα είστε στην πρώτη γραμμή, θα έπρεπε να είστε δίπλα μου! Θα έπρεπε να κάνετε το καθήκον σας, αντί να κάνετε εγκατάλειψη θέσης. Αυτό λέγεται προδοσία. Ακόμα και τώρα ως πραγματικός φίλος σας λέω αφήστε το μονοπάτι αυτό, δεν έχει δόξα.
Υ.Γ.: Δήμαρχε, πολύ έξυπνο στρατηγικό επίτευγμα να στήλεις την πέμπτη σου φάλαγγα στην πλάτη μου, όμως ξεχνάς ότι και οι δύο τελευταίοι Δήμαρχοι (εσύ και ο Παρίσης) έχετε πατήσει το φιλότιμό μου αρκετές φορές και όπως βλέπεις σας περίμενα! Ούτε αλλάζουμε το στρατηγικό μας στόχο να βλέπουμε αυτόν στα μάτια.
Υ.Γ. 2: Αν θέλετε Δήμαρχε δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε στα βουνά και τα λαγκάδια τους εκπροσώπους σας. Προτείνω να οργανώσετε μια συζήτηση με Αντιδήμαρχο Διονύση Μινέτο με Γιάννη Λυκούδη και εμένα. Και ο καθένας να διαλέξει έναν δημοσιογράφο. Αυτό έχει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας γιατί ο καθένας τους συμπληρώνει καλύπτει τα ελαττώματα του άλλου.

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος
Τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Υποψήφιος με το συνδυασμό «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής το Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed