Το πολιτικό τοτέμ, Νικόλας Βαλλιανάτος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στον νέο Δήμο Αργοστολίου με τον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και έναν περίπου μήνα ότι ο νυν Περιφερειακός Σύμβουλος, Νικόλας Βαλλιανάτος, θα επέστρεφε στον Α βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βάζοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου.
Το είχε ανακοινώσει ανεπίσημα μέσα από ραδιοφωνική του συνέντευξη, ωστόσο, χθες με επιστολή του γνωστοποίησε το κοινό μυστικό. Ο πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον νέο Δήμο Αργοστολίου, βάζοντας υποψηφιότητα με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Επί δύο τετραετίες 1999-2002 και 2007-2010 υπήρξε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ενώ στην παρούσα φάση είναι αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας και ένας από τους συντελεστές της στο να έρθουν αρκετά χρήματα στο νησί μας, αφού όλα φέρουν την υπογραφή του. Ο κ. Βαλλιανάτος έχει τιμηθεί δύο φορές από το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά του, αφού ακόμη και σήμερα παραμένει ενεργός εθελοντής αιμοδότης. Το σίγουρο είναι ότι το ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου αποκτά ένα άλλο ειδικό βάρος πλέον, αφού ο Νικόλας αποτελεί ένα από τα… τοτέμ της πολιτικής σκηνής της Κεφαλονιάς τα τελευταία τριάντα χρόνια. Αν και έχει την επιτυχία εξασφαλισμένη, εμείς να του την ευχηθούμε και να τον καλωσορίσουμε εκ νέου στη μάχη του Α βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed