Ανδρέα Ζαπάντη, μην ανακατεύεις στις «διαφορές» μας τον νέο Δήμαρχο Αργοστολίου, ήσουν και θα είσαι ο «παλτοκουβαλητής» του Παρίση

Θέλησε να μας… τρομοκρατήσει σήμερα το πρωί ο πρώην Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς (έως 31/8/2019) Ανδρέας Ζαπάντης, βγάζοντας μια «ωραία» ανακοίνωση περί νομικών διαδικασιών που θα ακολουθήσει εναντίον μου.
Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι εμένα μου «αρέσουν» αυτές οι διώξεις, οι μηνύσεις και οι αγωγές, αφού προσθέτουν… παράσημα στην δημοσιογραφική μου καριέρα. Ο Ανδρέας Ζαπάντης έχει κάθε δικαίωμα να προσφύγει στην δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αν νομίζει ότι αδικείται και θίγεται από την πολιτική κριτική που του ασκώ για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. Από το 2009 έως το 2019 δεν ασκήθηκε όπως θα έπρεπε η κατάλληλη κριτική στον κ. Ζαπάντη (λάθος όλων τον ΜΜΕ και όχι μόνο δικό μου) και αυτός θεώρησε ότι αυτό θα συμβαίνει ες αεί. Λάθος κ. Ζαπάντη, έστω και αργά θα υποστείτε την πολιτική κριτική για τις πράξεις σας και τις παραλείψεις σας όλα αυτά τα χρόνια στην πολιτική ζωή της Κεφαλονιάς. Θέλω να σας ξεκαθαρίσω κ. Ζαπάντη ότι είμαι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας efimeridakefalonia.gr και ουδεμία σχέση έχω με τον νέο Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος έχει αρκετά ΜΜΕ στην κατοχή του και μπορεί να εκφράζεται μέσα από αυτά. Εμένα δεν με εξουσιάζει και δεν μου υποδεικνύει κανένας πως θα κάνω τη δουλειά μου, αυτή που έχω ξεκινήσει από το 1994 συμπληρώνοντας αισίως 25 χρόνια σε αυτό το λειτούργημα. Κύριε Ανδρέα Ζαπάντη είμαι στη διάθεσή σας, προκειμένου να λυθούν οι «διαφορές» που εσείς νομίζετε ότι έχετε μαζί μου εντός της δικαστικής αίθουσας. Ενώπιον του ακροατηρίου θα ακουστούν και θα ειπωθούν τα πάντα και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν σας προσέβαλα ή όχι.

Η ανακοίνωση του κ. Ανδρέα Ζαπάντη
Για τα άθλια, κατάπτυστα και προσβλητικά δημοσιεύματα σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, θέλω να κάνω γνωστό ότι έχω δώσει εντολή να κινηθούν οι απαιτούμενες νομικές διαδικασίες.Επειδή τα απαράδεκτα αυτά δημοσιεύματα υποτίθεται ότι επιδιώκουν να υπερασπιστούν και να εκφράσουν το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, πεποίθηση μου είναι ότι θα ακολουθήσει αποδοκιμασία τους και από τον ίδιο και τη Δημοτική του Παράταξη.
Ανδρέας Α. Ζαπάντης
Πρώην Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων
Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed