Γελοία προσπάθεια τρομοκράτησης από τους «πολιτικούς τραβεστί» Σπύρο Σαμούρη και Νικόλα Βαλλιανάτο, η επταετία 1967-1973 πέρασε ανεπιστρεπτί για τη χώρα

Σιγά τα ωά! Έκαναν μια αστεία μήνυση οι Σπύρος Σαμούρης και Νικόλας Βαλλιανάτος επειδή γράψαμε αυτό που ξέρουν κι οι πέτρες, ότι δηλαδή υπόγεια και παρασκηνιακά θα στηρίξουν τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παναγή Καππάτο.
Συγνώμη, αλλά αν δεν είναι έτσι τι γύρευαν και οι δύο στην προεκλογική κοπή της βασιλόπιτας του δεξιού Βουλευτή Παναγή Καππάτου όταν ο μεν Βαλλιανάτος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, ο δε Σαμούρης στο ΠΑΣΟΚ; Δεν μιλάμε για κάποια θεσμική εκδήλωση του Δήμου ή για συνεργασία των φορέων, αλλά για προεκλογική προσωπική εκδήλωση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην οποία και οι δύο καμάρωναν ως… γύφτικα σκεπάρνια! Παράλληλα η δημοσιογραφική πιάτσα βοά για την υπόγεια συμφωνία της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου, στην οποία ανήκουν Σαμούρης και Βαλλιανάτος, με τον Παναγή Καππάτο στα πλαίσια της αρμονικής συνεργασίας τους κι υπάρχουν άπειρα σχετικά δημοσιεύματα. Ποιους νομίζουν ότι δουλεύουν επιτέλους οι δύο κύριοι; Για την ιστορία πάντως σημειώνουμε πως πήγαμε μόνοι μας στην Αστυνομία κι αφεθήκαμε αμέσως ελεύθεροι, καθώς η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα και οι πολιτικές εκτιμήσεις κι αξιολογήσεις είναι ελεύθερες στα πλαίσια της ελευθεροτυπίας. Τώρα, αν νομίζουν οι κ.κ. Σαμούρης και Βαλλιανάτος ότι η χώρα βρίσκεται στην επταετία 1967-1973 κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Ο λαός έδιωξε την χούντα και οι δημοσιογράφοι πλέον δεν περνούν αμέτρητες νύχτες βασανιστηρίων στα υπόγεια της Μπουμπουλίνας ούτε εξορίζονται στην Μακρόνησο και την Γυάρο.
Σημείωση: Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος όταν αυτή η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο. Οι «πολιτικοί τραβεστί» θα αναγκαστούν να… ξεβρακωθούν.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed