Έμεινε με τα… έδρανα στο χέρι ο Δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης, τον «έφτυσε» όλη η αντιπολίτευση στο χθεσινό συμβούλιο παρωδία

Τον είχαν ενημερώσει από χθες το πρωί με ανακοίνωσή τους οι παρατάξεις του Διονύση Αραβαντινού και του Βασίλη Ρουχωτά ότι δεν θα παραβρεθούν, ωστόσο ο Δήμαρχος Ληξουρίου δεν πτοήθηκε και πήγε κανονικά χθες το απόγευμα για συνεδρίαση του Δ.Σ.
Ο Γιώργος Κατσιβέλης υπέστη χθες την πρώτη του ουσιαστική ήττα στον Δήμο Ληξουρίου και μάλιστα ήττα πολύ εκκωφαντική, αφού πέρα από τις δύο παρατάξεις που δεν εμφανίστηκαν στην αίθουσα, παρουσιάστηκε αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης για να του πει ότι και αυτοί αποχωρούν. Αν προσθέσουμε ότι και από την δική του παράταξη δεν εμφανίστηκαν όλοι οι σύμβουλοι, η ήττα αυτή παίρνει και άλλες διαστάσεις, εσωκομματικές. Ακόμη δεν έφυγε το 2019, μόλις τέσσερις μήνες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και ο Γιώργος Κατσιβέλης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία του Δήμου του. Το χθεσινό μοναδικό θέμα συζήτησης περί της ΟΧΕ Παλλικής ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Φανταστείτε τι θα γίνει στη συνέχεια όταν από τους 21 συμβούλους ο νυν Δήμαρχος δεν ελέγχει ούτε τους έξι της δικής του παράταξης. Ο Δήμος Ληξουρίου βρίσκεται υπό διάλυση και αποκλειστικός υπεύθυνος δείχνει να είναι ο νυν Δήμαρχος. Αγαπητοί συμπατριώτες καλά ξεμπερδέματα και… ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς έγγραφη άδεια

Η νέα ανακοίνωση Αραβαντινού-Ρουχωτά
Επειδή η διαχείριση των υποθέσεων του Δήμου απαιτεί σοβαρότητα αντίστοιχη της βαρύτητας τους, σκόπιμο θα ήταν για τον αξιότιμο κ Δήμαρχο να δημοσιεύσει την γραπτή πρόσκληση με την οποία προσεκάλεσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για να τους ενημερώσει για τις προθέσεις του περί της ΟΧΕ Παλικής.
SCRIPTA MANENT κ Δήμαρχε, τα οποία και αποδεικνύουν την σοβαρότητα ενός εκάστου εν συνόλω. Τέλος είναι βέβαιον ότι καμία παράταξη δεν θα αποχωρούσε από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επικαλούμενη πρόχειρη και καθυστερημένη εισήγηση σε ένα θεμα εάν ο επικεφαλής της είχε ενημερωθεί αναλυτικά από τον Δήμαρχο.

Διονύσης Αραβαντινός
Βασίλης Ρουχωτας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed