Στο Αργοστόλι και το πρακτορείο «Πετράτος» παίχθηκε το τυχερό δελτίο του τζόκερ που χθες κέρδισε μετά από τζακ ποτ 6.179.415,45 ευρώ

Αναστατώθηκε ολόκληρο το Αργοστόλι στο άκουσμα της είδησης ότι το ένα και μοναδικό τυχερό δελτίο της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ παίχθηκε στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο πρακτορείο «Πετράτος» στην παραλιακή.
Το τυχερό δελτίο κέρδισε 6.179.415,45 ευρώ και ήταν ένα τυποποιημένο σύστημα τριάντα στηλών με τυχαία νούμερα κόστους 15 ευρώ. Όπως είναι φυσικό δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη ο υπερτυχερός του δελτίου ούτε ξέρουμε αν πρόκειται για συμπολίτη μας ή για κάποιον επισκέπτη του νησιού μας. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η Κεφαλονιά διαφημίστηκε και πάλι σε όλη τη χώρα όχι για τις παραλίες και την κρεατόπιτά της, αλλά για το τζόκερ. Σε καλή μεριά να ευχηθούμε στον τυχερό και στα… δικά μας. Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί του χθεσινού τζόκερ ήταν οι: 10,15, 24, 32, 37, Τζόκερ: 2.

Η δήλωση του ιδιοκτήτη Πέτρου Πετράτου
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, Πέτρος Πετράτος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή και ευχόμαστε στον τυχερό ή τυχερή γιατί δεν ξέρουμε ποιος ή ποια είναι να πιάσουν τόπο τα χρήματα αυτά. Δεν ξέρουμε ειλικρινά ποιος μπορεί να είναι, αλλά και ούτε να υποψιαστούμε το παραμικρό γιατί μόνο το Σαββατοκύριακο το πρακτορείο μας επισκέφτηκε πάρα πολύς κόσμος, όποτε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Προφανώς και κάποιος ντόπιος είναι γιατί στα τζακ – ποτ παίζουνε πολλοί. Το συγκεκριμένο δελτίο είναι αυτοματοποιημένο μέσω του συστήματος τυχαίας επιλογής κοστίζει 15 ευρώ και αποτελείται από 30 στήλες. Οι πιθανότητες για να κερδίσεις ολόκληρο το ποσό είναι λίγες, αλλά ο κάτοχός του φαίνεται πως ήταν αρκετά τυχερός. Τέτοια παίχτηκαν αρκετά τις μέρες αυτές. Είμαστε αρκετά χρόνια πρακτορείο και θεωρούμαστε τυχερό εδώ στο Αργοστόλι γιατί και παλαιότερα είχαμε επιτυχίες στο Λόττο στο Λαχείο στο Προ-πο».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed