Δεν γίνεται να πάει άλλο αυτή η κατάσταση, έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι της ΕΔΑΚΙ, ωστόσο πρέπει να βρεθεί λύση με την συλλογή των απορριμάτων

Τριτοκοσμική πόλη θύμιζε σήμερα το πρωί το Αργοστόλι και δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή. Τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί, μόλις δύο ημερών, έχουν ξεπεράσει ακόμη και τις… καλές ημέρες της δημαρχίας Παρίση-Λυκούδη.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΔΑΚΙ, διαμαρτυρόμενοι στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για κατάργηση του συγκεκριμένου φορέα, έχουν αρχίσει την απεργία τους, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι και η καλύτερη λύση για την δημόσια υγεία. Οι φωτογραφίες των κάδων είναι από συσσώρευση σκουπιδιών μόλις δύο ημερών, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αν η απεργία κρατήσει μία ή παραπάνω εβδομάδες. Η Κεφαλονιά ήταν το καθαρότερο νησί (ακόμη και με τις ατέλειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής), αλλά σε καμία περίπτωση δεν της αξίζει να γίνει Κέρκυρα ή Ζάκυνθο. Οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης ας αναλογιστούν γρήγορα τις ευθύνες τους και ας δώσουν ένα τέλος σε αυτή την περιπέτεια που έχουμε μπροστά μας. Οι εργαζόμενοι κάνουν τη δική τους άμυνα κόντρα στο ξεπούλημα της ΕΔΑΚΙ, αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι επιβάλλεται να κάνουν το καθήκον τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed