Εμφύλιος «σπαραγμός» στην οικογένεια Κατσιβέλη στο Ληξούρι, ο πρώην Δήμαρχος και ξάδελφος του νυν, Σπύρος, ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Δήμο

Μπορεί να είναι Αύγουστος και ειδήσεις να μην… υπάρχουν, ωστόσο ο μύθος αυτός έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια. Μία ακόμη είδηση που κάνει πάταγο στο Ληξούρι βγήκε χθες, αφού ο πρώην Δήμαρχος της πόλης, Σπύρος Κατσιβέλης, δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι τον Δήμο το 2023.
Η εμφύλια ταραχή έχει ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρό εντός της οικογενείας Κατσιβέλη, με τον νυν Δήμαρχο, Γιώργο, να μην μπορεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας, αναφορικά με τις επόμενες δημοτικές εκλογές στην Παλλική. Ένας… φίλος από τα παλιά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Σπύρος Κατσιβέλης (Δήμαρχος της πόλης την περίοδο 1994-2002) ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφού έχει πλέον διαπιστώσει ότι ο ξάδελφός του δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις επόμενες εκλογές. Τα συνεχόμενα λάθη του ξαδέλφου του και ο… ίσκιος του Βασίλη Ρουχωτά έχουν ρίξει πάνω από την Παλλική ένα πέπλο ήττας της νυν δημοτικής αρχής. Παρά τις συζητήσεις που έγιναν, ο πρώην Δήμαρχος δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει μαζί με την πολιτική ομάδα του και να είναι αυτός που θα σώσει τον Δήμο Ληξουρίου. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και από Σεπτέμβρη θα αρχίσουν και τα πρώτα… παρατράγουδα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed