Καταγγελίες για απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ Κεφαλονιάς σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος

Επί δύο ημέρες γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από κατοίκους της Κεφαλονιάς, κυρίως από τις περιοχές της Λειβαθούς, του Ληξουρίου και της Ερύσσου για τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος, αλλά και για την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές του νησιού μας. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα που τους απασχολεί, αλλά η συμπεριφορά κάποιων υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, που αν σηκώσουν το τηλέφωνο στις κλήσεις των κατοίκων, συμπεριφέρονται απαράδεκτα σχεδόν βρίζοντάς τους. Χαρακτηριστική ήταν η καταγγελία ενός ανθρώπου ο οποίος μας ανέφερε τα εξής: «Προσπαθούσα επί 40 λεπτά να επικοινωνήσω μαζί τους και τελικά κάποια στιγμή φάνηκα τυχερός που το σήκωσαν. Προσπάθησα να τους εξηγήσω για την βλάβη που είχε το ρεύμα στην περιοχή μας και αυτοί το μόνο που δεν μου ζήτησαν ήταν αν πήγα χθες το βράδυ με την γυναίκα μου. Χώρια που γλίτωσα στο τσακ το βρίσιμο. Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται πίσω από ένα γραφείο, παίρνουν στα καθιστά τον μισθό τους και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να πάμε να γ… Αν χαλάσει κάποια συσκευή στο σπίτι μας με υπαιτιότητα της ΔΕΔΔΗΕ μας στέλνουν στα δικαστήρια να διεκδικήσουμε αποζημίωση. Συν το γεγονός ότι μας το παίζουν… καμπόσοι τηλεφωνικά. Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει στο νησί μας και η διευθύντρια, η κα Γασπαρινάτου, να πάρει θέση. Δεν ξέρω τι θα γίνει στην επόμενη διακοπή και στη συμπεριφορά που θα βρω, ωστόσο δεν αργεί να μου γυρίσει το μάτι και να έχουμε άλλα…». Δεν εστερνιζόμαστε την άποψη αυτή του συμπολίτη μας, αλλά η κα Γασπαρινάτου πρέπει να δώσει απαντήσεις σε όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, κυρίως επαγγελματίες και να τραβήξει και κανένα αυτό στους αυθάδεις υπαλλήλους της επιχείρησης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed