Θα πέσει να μας πλακώσει, εντελώς σάπια από την υγρασία η πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου εγγυμονεί κινδύνους για πολλά κεφάλια

Απίστευτη ήταν η εικόνα που αντικρύσαμε χθες στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, αφού η υγρασία έχει καταστρέψει σχεδόν την πρόσοψη του κτηρίου, που σου δίνει την εντύπωση ότι όπου να ναι θα πέσει και θα πλακώσει κόσμο.
Η υγρασία έχει διαβρώσει το κτήριο από πάνω μέχρι κάτω και ήδη πολλά κομμάτια από τον σοφά έχουν φύγει, ενώ σε ορισμένα σημεία έχει αρχίσει να εξαφανίζεται και το τσιμέντο. Τα πλακάκια του μπαλκονιού του πρώτου ορόφου έχουν ξεκολήσει, το νερό της βροχής μπαίνει στο σώμα του κτηρίου και είναι θέμα χρόνου να βιώσουμε δυσάρεστες καταστάσεις και ενδεχομένως και κάποιο ατύχημα. Πολλοί άνθρωποι περνούν κάθε μέρα σχεδόν από το σημείο και πολλά παιδιά επίσης, ωστόσο η δημοτική αρχή δεν φαίνεται να έχει πάρει στα σοβαρά το πρόβλημα. Με δεδομένο ότι είμαστε ακόμη στην καρδιά του χειμώνα, αν δεν γίνει κάποια παρέμαβση άμεσα τότε κατά το Πάσχα θα βλέπουμε το κτήριο να ξεφτίζει και αλλίμονο σε όποιον είναι τυχερός και περάσει από κάτω την λάθος στιγμή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed