Μάκης Παπαναστασάτος: «Σταύρο Σπαθή δώστε στη δημοσιότητα ποιοι αξιωματούχοι της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου είναι οι μεγάλοι οφειλέτες της ΔΕΥΑΚ»

Σταύρο Σπαθή, οι οφειλές των δημοτών στην ΔΕΥΑΚ είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα που ξεκινά και από την περίοδο των πρώην Δήμων του νησιού (προ του 2010). Επομένως όταν εσείς, που είστε νυν Πρόεδρος, αναφέρεστε σε αυτό το θέμα χρειάζεται υπευθυνότητα, σφαιρική ενημέρωση και κοινωνική ευαισθησία και όχι επικοινωνιακή και μικροπολιτική χρήση του θέματος.
Το σίγουρο είναι ότι απαιτείται αυτοί που σήμερα διοικούν τον Δήμο Αργοστολίου να δίνουν το καλό παράδειγμα. Για Δημόσια πρόσωπα και δη για αξιωματούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάμπτεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων για τυχόν οφειλές τους στον ίδιο τον Δήμο που διοικούν ή στα νομικά πρόσωπα αυτού για λόγους διαφάνειας και αποφυγής καταστάσεων διαπλοκής. Κατόπιν των παραπάνω σας καλώ να δημοσιεύσετε εάν υπάρχουν αξιωματούχοι της παρούσας δημοτικής αρχής του Δήμου Αργοστολίου που συγκαταλέγονται στους μεγαλο-οφειλέτες της ΔΕΥΑΚ, τι ποσά οφείλουν οι ίδιοι ή οι εταιρείες στις οποίες συμμετέχουν, εάν έχουν κάνει ρύθμιση και πότε (ώστε να δούμε μήπως κάποιοι τις έκαναν μόλις ανέλαβαν τα ηνία του Δήμου), εάν τις τηρούν και ου το καθ εξής.
Υ.Γ. Δεν σας λέω να μας πείτε για πολιτικούς σας φίλους, ξενοδόχους, δημοσιολογούντες, ας ξεκινήσουμε από τους εν ενεργεία αξιωματούχους του Δήμου Αργοστολίου.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον με επικεφαλή τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed