Ομολογία… πίστεως από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, επαίνους και ευχαριστήρια στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για τον Βουλευτή, Παναγή Καππάτο

«Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον βουλευτή Παναγή Καππάτο. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και μας βοηθάει», ήταν τα σημερινά λόγια του Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου των νησιών μας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για τον Βουλευτή μας ξεπερνώντας το απολύτως απαραίτητο «σαβουάρ βιβρ» μιλώντας για πολιτικό του αντίπαλο, διότι ο κ. Καππάτος είναι πολιτικός του αντίπαλος, αφού ο ίδιος ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει υπάρξει μέλος του ΠΑΣΟΚ. Στον συνδυασμό του βρίσκονται πρωτοκλασάτα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (Νικόλας Βαλλιανάτος), αλλά και του ΠΑΣΟΚ (Γιώργος Τσιλιμιδός, Σπύρος Σαμούρης, Σταύρος Σπαθής), που χάρη σε αυτούς κέρδισε τις τελευταίες εκλογές. Η βάση του συνδυασμού του έχει τόσο λίγους νεοδημοκράτες (πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή) που τους μετράς στα δάκτυλα των χεριών σου. Ωστόσο, ο Δήμαρχος δείχνει ότι πηγαίνει χέρι-χέρι με τον «γαλάζιο» Βουλευτή, πέραν του δέοντος, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις εντός των τοιχών, που ακόμη δεν έχουν βγει προς τα έξω. Δεν είναι μικρό πράγμα να προσπαθήσεις να πείσεις τους Βαλλιανάτο, Σπαθή, Τσιλιμιδό, Σαμούρη και άλλους πολλούς να στηρίξουν και πάνω από όλα να ψηφίσουν τον Παναγή Καππάτο στις ερχόμενες Εθνικές Εκλογές. Επειδή η πολιτική μας επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για το τι μπορούν να δουν ακόμη τα μάτια μας μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές. Η σημερινή ομολογία… πίστεως του Θεόφιλου είναι μόνο η αρχή στο γαϊτανάκι ομολογιών ή πολιτικών διαζυγίων που θα ακολουθήσουν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed