Περίεργοι θόρυβοι, κάτι σαν ήχοι από έκρηξη χειροβομβίδας ακούγονται κάθε βράδυ στις Λαϊκές του Αργοστολίου, τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από τον Δήμο

Εκκωφαντικοί είναι οι θόρυβοι που ακούγονται συνήθως τις βραδινές ώρες στην περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών του Αργοστολίου (κοντά στο γραφείο Συγκοινωνιών), ένα φαινόμενο που έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν στο συγκεκριμένο μέρος, οι ήχοι αυτοί ακούγονται σαν εκρήξεις από χειροβομβίδες που βρίσκονται κάτω από το έδαφος. Αυτό το φαινόμενο ξεκίνησε πριν από έναν μήνα περίπου (αραιά διαστήματα), ωστόσο τον τελευταίο καιρό οι περίεργοι αυτοί θόρυβοι ακούγονται κάθε βράδυ. Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι και βάζουν με το μυαλό τους πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι μήπως υπάρχει υποχώρηση του εδάφους στα κατώτερα σημεία του και κάποια στιγμή τα σπίτια τους καταρρεύσουν (βλέπε Νέο Βουτζά). Οι κάτοικοι έχουν ενημερώσει τον Δήμο Αργοστολίου, ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες τους αυτός δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Ελπίζουμε να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό και να λυθεί άμεσα το ζήτημα, με τον Δήμο να εντείνει τις προσπάθειές του προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι πραγματικά συμβαίνει εκεί.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed