Το «Δόγμα Παρίση» ακολούθησε πιστά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος αναφορικά με τον πεζόδρομο της Σκάλας, στην… πυρά οι ψηφοφόροι που τον έκαναν Δήμαρχο

Πολλά έχουν γίνει και άλλα τόσα δεν έχουν γίνει αναφορικά με την λειτουργία του πεζόδρομου της Σκάλας, ο οποίος μπορεί και να μην είναι ολόκληρος πεζόδρομος, σύμφωνα με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της περιοχής.
Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αργοστολίου υπερασπίστηκε με σθένος το λεγόμενο Δόγμα Παρίση, το οποίο μιλούσε για ολόκληρο πεζόδρομο στην Σκάλα και όχι από το σημείο της εκκλησίας και κάτω. Ο πρώην Δήμαρχος είχε βρει τότε απέναντί του πολλούς κατοίκους, που δεν ήθελαν (για τους δικούς του λόγους ο καθένας) ολόκληρη την πεζοδρόμηση της κεντρικής αρτηρίας της Σκάλας. Αυτούς είχε προσεγγίσει προεκλογικά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και τους είχε υποσχεθεί πως θα ακολουθήσει το νόμο και το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Χωρίς υπερβολή και με δεδομένη την μικρή διαφορά στη νίκη του στις εκλογές, οι οικογένειες αυτές, χωρίς υπερβολή, ήταν που τον έβαλαν στο θώκο του Δημάρχου αποδοκιμάζοντας ταυτόχρονα τον πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση. Τώρα, τα πράγματα άλλαξαν και ουσιαστικά ο νυν Δήμαρχος Αργοστολίου ρίχνει στον… Καιάδα όλους εκείνους που τον πίστεψαν προεκλογικά κάνοντας μάλιστα χθες και αναφορές στο Δημοτικό Συμβούλιο για «επικίνδυνους ανθρώπους» και «άτομα που δεν σέβονται την πλειοψηφία». Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν, που λέει και το τραγούδι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed