Έκαναν… μνημόσυνο κάτοικοι και επισκέπτες του Κατελειού, ανήμερα του Πάσχα σε Θεόφιλο Μιχαλάτο και Νίκο Κουρκουμέλη για τις τραγικές εικόνες του χωριού

Το πολιτικό μνημόσυνο του Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου και του Αντιδημάρχου Ελειού-Πρόννων, Νίκου Κουρκουμέλη έκαναν ανήμερα του Πάσχα, αλλά και την επόμενη οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Κατελειού.
Όπως καθαρά φαίνεται στις φωτογραφίες, που έχουν τραβηχτεί την ημέρα του Πάσχα, η κατάσταση στο χωριό είναι τραγική. Ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια πεταμένα σχεδόν μέσα στον δρόμο, η παραλία σε απίστευτα άσχημη κατάσταση και τα χόρτα να έχουν… κλέψει ένα μέτρο δρόμο κάνοντας την κυκλοφορία πολύ επικίνδυνη σε σημεία που έτσι κι αλλιώς η ορατότητα είναι περιορισμένη. Παρά τις εκκλήσεις προς τον Δήμο την Μεγάλη Εβδομάδα κυρίως από τους επαγγελματίες της περιοχής, η κατάσταση δεν άλλαξε, παρά μόνο ακούστηκαν υποσχέσεις ότι όλα θα τακτοποιηθούν. Σήμερα, Τετάρτη, η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει γίνει χειρότερη, αφού οι χωματερές έχουν αυξήσει τον όγκο τους. Τόσο ο Δήμαρχος Αργοστολίου όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος άκουσαν τα… Εγκώμια από τους κατοίκους κατηγορώντας τους για αδιαφορία ειδικά αυτές τις ημέρες που ήθελαν να δουλέψουν τα μαγαζιά τους. Κάποιοι έτρωγαν στις ταβέρνες μαζί με μπαούλα και καναπέδες να τους κάνουν παρέα και κάποιοι άλλοι έκοψαν τα χόρτα από τον δρόμο μόνοι τους για να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτές τις διαμαρτυρίες, με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την παρούσα Δημοτική Αρχή που όπως καταγγέλλουν τους έχει εγκαταλείψει στην μοίρα τους, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις που ακούστηκαν για όλα αυτά που δεν έκανε σωστά η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, που τιμωρήθηκε σκληρά στην περιοχή στις εκλογές του 2019.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed