Λευτέρης Κρητικός: «Είναι η στιγμή να στηριχθεί ο ουσιαστικός αγώνας των άνθρωπων που σε μία κρίσιμη στιγμή του Κινήματος δεν λιγοψυχήσαμε, δεν επιδείξαμε εσωστρέφεια»

Μια ειλικρινής συζήτηση με τη Φώφη Γεννηματά, η παραταξιακή μας συνείδηση, αλλά και η αυθόρμητη παρακίνηση φίλων, υπήρξε το εφαλτήριο συμμετοχής μας τον Οκτώβριο του 2020, στην Ανασυγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Έργο που έμοιαζε αρχικά ακατόρθωτο, όμως με την αγάπη μας για τον ιδεολογικό μας χώρο, τη συγκροτημένη μας παρουσία και την ανιδιοτέλεια που μας χαρακτηρίζει στην ενασχόληση μας με τα κοινά, σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει ξανά τη πολιτική μας οργάνωση. Η συμμετοχή στις εκλογές της 8ης Μαΐου – για την ανάδειξη των κομματικών οργάνων της Παράταξής μας – πολλών αξιόλογων συμπολιτών μας, ικανών επαγγελματιών και διακεκριμένων επιστημόνων αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση για τους κόπους μας το τελευταίο διάστημα. Προσωπικά, νιώθω την ευθύνη να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Μαΐου για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθειά μας για την Αναγέννηση του Κινήματος μέσα από την Αυτοοργάνωσή του. Είναι η στιγμή, να στηριχθεί ο ουσιαστικός αγώνας των ανθρώπων που σε μία κρίσιμη στιγμή του Κινήματος δεν λιγοψυχήσαμε, δεν επιδείξαμε εσωστρέφεια, ούτε βολευτήκαμε με ένα μικρό κόμμα, αλλά κάναμε το άλμα προς τα εμπρός, έτσι όπως οι ανάγκες των καιρών απαιτούν, έτσι όπως η Ιστορία μας επιτάσσει!

Λευτέρης Κρητικός
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed