Έγραψαν στα… αρχεία τους τον πρόεδρο της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρο Παρίση, ο Πρωθυπουργός και ο Βουλευτής μας, τον απέκλεισαν από τη σύσκεψη στην Περιφέρεια

Έξω φρενών είναι ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης με τα σημερινά καμώματα του Βουλευτή του νησιού μας, Παναγή Καππάτου, ο οποίος τον άφησε εκτός της σύσκεψης που έγινε στην Περιφέρεια, την ώρα που μέσα ήταν κάποιοι… περαστικοί από την Κεφαλονιά.
Ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς επικοινώνησε μαζί μας και μας εξέφρασε το παράπονό του για αυτή την τροπή που πήραν τα πράγματα σήμερα. Έστειλε το… ανάθεμα τόσο στον Βουλευτή Παναγή Καππάτο, αλλά και στον υπεύθυνο του σχεδιασμού του γραφείου του Πρωθυπουργού, που τον ξέχασαν ή τον απέκλεισαν εσκεμμένα από την σύσκεψη. Θεωρούμε ότι η σύσκεψη δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει χωρίς τον Αλέξανδρο Παρίση, με τον Βουλευτή και τους Δημάρχους να… απαιτούν από τον Πρωθυπουργό να είναι μαζί τους ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ (τα δημοτικά συμβούλια της ΠΙΝ τον έχουν εκλέξει), ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς και ο πρώην Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Ήταν μια απρέπεια αυτό που έγινε στο πρόσωπό του και πρέπει να απολογηθούν και να δώσουν τις εξηγήσεις τους ο Βουλευτής και το γραφείο του Πρωθυπουργού, αν όχι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Σημείωση: Η Περιφέρεια δεν είχε καμία σχέση με τα προσκλητήρια στη σύσκεψη, απλά χρησιμοποιήθηκε ο χώρος της. Το ανάθεμα εκεί που πρέπει και όχι σε λάθος ανθρώπους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed