Έκλεισε την πόρτα στον Αλέξανδρο Παρίση ο Γιάννης Λυκούδης, του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος μαζί τους στις εκλογές του 2023

Είναι οριστικό και επιβεβαιωμένο. Παρά τις ισχυρές πιέσεις και τα παρακάλια ο Γιάννης Λυκούδης ξεκαθάρισε σε συνάντηση που είχε με τον Αλέξανδρο Παρίση ότι δεν σκοπεύει να… αυτοκτονήσει πολιτικά και να είναι μαζί του εκ νέου υποψήφιος.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς τόνισε στον επικεφαλής του ακόμη της κουτσουρεμένης παράταξης ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει με τον πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς στις εκλογές του 2023 εφόσον ο τελευταίος κατορθώσει φυσικά να φτιάξει κάτι σαν συνδυασμό. Ο γερο-Γνήσιος δεν το δέχθηκε καλά αυτό που άκουσε, αλλά παρά τις αντιδράσεις του, έβαλε κοινούς τους φίλους να… πιάσουν τον Γιάννη Λυκούδη και να του μιλήσουν, ωστόσο αυτός είναι αμετάπειστος. Ο ίδιος έχει μπροστά του τρεις επιλογές πλέον: Η πρώτη είναι να παλέψει μέχρι τέλους να εισέλθει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στα νησιά μας παρότι ο νυν βουλευτής Παναγής Καππάτος δεν τον θέλει με τίποτα. Η δεύτερη είναι να συστρατευθεί με το αντιμιχαλατικό μέτωπο και να συνεργασθεί με την δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον ” που θα δώσει τη μεγάλη μάχη για την ανατροπή στο Δήμο Αργοστολίου. Η τρίτη του επιλογή είναι να κάτσει σπίτι ελπίζοντας σε κάποια μελλοντική ευκαιρία. Το σίγουρο είναι πάντως ότι και αυτός εγκαταλείπει το δίδυμο Αλέξανδρος Παρίσης-Άγγελος Κωνσταντάκης, καθώς δεν θέλει να καταγράφει ως κομμάτι του πολιτικού παρελθόντος της Κεφαλονιάς, αν και νέος έχοντας μπροστά του πολλά, πολλά χρόνια στην τοπική πολιτική σκηνή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed