Νέα… καρφιά του Παύλου Παπαδάτου για τον Δήμαρχο Αργοστολίου μετά από συναυλία στο Θέατρο «Κέφαλος» υπέρ των πολυτέκνων των νησιών μας

Δεν θα αργήσει να έλθει η εποχή που οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα και τούτο γιατί την επομένη των εκλογών η εκάστοτε κυβέρνηση κοιτάζει πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και όχι τι χώρα πρέπει να παραδώσει στις επόμενες γενεές.
Χθες παρακολούθησα στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου μία επετειακή συναυλία για την 28η Οκτωβρίου που οργανώθηκε βασικά για την εθελοντική οικονομική προσφορά των θεατών υπέρ των πολύτεκνων. Λόγο ανειλημμένης υποχρέωσης έφυγα πριν το τέλος της ωραίας συναυλίας η οποία κατά την γνώμη μου, θα μας «έβαζε» στο κλίμα του έπους του 40 αν ακούγονταν έστω και δύο τραγούδια με την φωνή της ΒΕΜΠΟ και αν ο καλλιτέχνης φίλος Σπύρος Καραβιώτης, που διατηρεί ζωντανές τις παραδόσεις μας, δεν αναλάμβανε και τον ρόλο του ιστορικού. (Πιστεύω ότι θα ήταν πιο αρμόζουσα η μεταξύ ασμάτων μικρή παρέμβαση να γίνεται από κάποιον ιστορικό…).
Σημείωση: Δεν κατάλαβα τα «ευχαριστώ» προς τον κύριο Δήμαρχο που παραχώρησε το Θέατρο για την συναυλία… Το θέατρο δεν είναι του Δημάρχου. Είναι των πολιτών. Είναι του Δήμου. Και ο Δήμος θα μπορούσε αν ήθελε, ή γνώριζε πώς, να βοηθήσει τους πολύτεκνους και γενικά τους οικονομικά ασθενείς δημότες με πολυποίκιλους τρόπους.

Παύλος Παπαδάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed