«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Παντελειού ως επικεφαλής δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων, «φουντώνει» η μάχη στον Δήμο Αργοστολίου

Κάποιοι είχαν προεξοφλήσει πως η παράταξη του Αλέξανδρου Παντελειού «Κεφαλονιά Νησί για Όλους» θα ήταν μια παρένθεση κι ένας διάττων αστέρας στην πολιτική ζωή του τόπου, αλλά φαίνεται πως αλλιώς κυλούν τα εκλογικά πράγματα στο Αργοστόλι.
Κάποιοι ήταν σίγουροι πως ο Αλέξανδρος Παντελειός και ο περίγυρός του θα κατάπιναν την περηφάνια τους και θα δήλωναν αδυναμία καθόδου στις δημοτικές εκλογές του 2023. Τελικά όμως αυτά αποδεικνύονται σενάρια επί χάρτου και κακόβουλες διαδόσεις, αφού είναι πλέον δεδομένο ότι συγκροτείται συνδυασμός δημοκρατικών δυνάμεων με πιο πιθανό επικεφαλής τον Αλέξανδρο Παντελειό που έχει το σθένος και την εμπειρία πια για κάτι τέτοιο. Οι επίμονες προσπάθειες των παλαιών του ΠΑΣΟΚ (Σπύρου Σαμούρη, Βίκτωρα Ρουχωτά κ.λ.π.) για να λείψει η δημοκρατική παράταξη από τις μάχη του Δήμου Αργοστολίου για να εξυπηρετηθεί ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν απέδωσε οπότε πλέον όλοι θα συναντήσουν ένα ακόμα ισχυρό παίκτη στην κάλπη κι όλα είναι πιθανά. Αξίζει να σημειώσουμε κλείνοντας το ρεπορτάζ μας, ότι πολλά παλιά και ιστορικά δημοκρατικά στελέχη του νησιού μας, που στις προηγούμενες εκλογές δεν ασχολήθηκαν ενεργά, τώρα είναι έτοιμα να ριχτούν και αυτά στη μάχη των δημοτικών εκλογών παρέα με την παράταξη του Αλέξανδρου Παντελειού.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed