Επιμένει με φοβερό πείσμα ο Αλέξανδρος Παρίσης να φτιάξει εκλογικό συνδυασμό για την αναμέτρηση του 2023, αλλά κανείς σοβαρός πολιτικός δεν του λέει το «ναι»

Δεν τα παρατάει με τίποτα ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς κι όσοι νόμιζαν πως θα κάτσει ήσυχος στο σπίτι του να πίνει το… χαμομήλι του μάλλον δεν τον είχαν ψυχολογήσει πολύ καλά.
Μια ο Μπάιντεν στην Αμερική, μια ο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία, ο γέρο Γνήσιος νιώθει πως το λέει η περδικούλα του και δεν αφήνει άνθρωπο που να μην του έχει τηλεφωνήσει ή συναντήσει για να του προτείνει να είναι υποψήφιος για τον συνδυασμό που λέει πως θα φτιάξει για τις εκλογές του 2023, τότε θα διάγει το ογδοηκοστό τέταρτο έτος της ηλικίας του. Βέβαια, μέχρι σήμερα οι απαντήσεις που λαμβάνει ο Παρίσης δεν είναι αυτές που θα ήθελε, αφού κανείς σοβαρός πολιτικά δεν του έχει πει το “ναι” και δεν δέχεται να ανακοινωθεί το όνομα του για το 2023. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ακόμα και κάποιοι από τους λίγους συμβούλους που τυπικά είναι στην υπό διάλυση “Ισχυρή Κεφαλονιά” του έχουν απαγορεύσει να δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους ως εκ νέου υποψηφίων. Χαρακτηριστικες περιπτώσεις είναι αυτές του Διονύση Λυκούδη και του Γιάννη Λυκούδη που είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα ακολουθήσουν το γέρο Γνήσιο στις αλλοπρόσαλλες πλέον κινήσεις του. Αυτός είναι κι ο λόγος που ο Παρίσης δεν δίνει στην δημοσιότητα λίστα με πρόσωπα που στελεχώνουν τον υποτιθέμενο συνδυασμό του, αφού δεν υπάρχουν πια τα λεγόμενα “βαριά ονόματα” που είναι μαζί του και φοβάται το πολιτικό “μπούλινγκ ” που θα υποστεί όταν δημοσιοποιήσει κάποια λίστα με ονόματα χωρίς σοβαρή διαδρομή ή επιρροή στα εκλογικά δρώμενα του νησιού μας. Που είναι οι εποχές που ο Παρίσης ήταν η μεγάλη “ομπρέλα” και συσπείρώνε τα πρωτοκλασάτα ονόματα;Τώρα είναι μαζί του ο,τι του φέρει ο τελευταίος πιστός του Άγγελος Κωνσταντάκης οπότε τα πράγματα είναι ολίγον τι… στριμόκωλα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed