Τιμήθηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο Αργοστόλι, Δοξολογία στη Σισιώτισσα και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Νάπιερ κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες

Με λαμπρή Δοξολογία στον Ναό της Συσιώτισσας στο Αργοστόλι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου, τιμήθηκε η ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, ημέρα αφιερωμένη στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.
Ο κόσμος ήταν πολύς στη Θεία Λειτουργία που προηγήθηκε και αρκετός στην Δοξολογία που ακολούθησε. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Βέρα Γαλάτεια, Μουσικολόγος Α΄/βθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλληνίας. Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής του Νομού μας, Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλας Βαλλιανάτος και φυσικά οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική). Εκεί ήταν ακόμη και αντιπροσωπία των αποστράτων αξιωματικών με επικεφαλής τον πρόεδρό τους, Νίκο Φωκά. Στη συνέχεια και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες είχαμε την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του κήπου του Νάπιερ και την κατάθεση στεφάνων από τους επικεφαλής της πολιτικής και πολιτειακής εξουσίας, αλλά και φορείς και κόμματα. Η βροχή ήταν πολύ δυνατή, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed