Ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την περίοδο 2024-2029 στον Δήμο Αργοστολίου ο Αλέξανδρος Παρίσης, έρχεται το πολιτικό του Βατερλώ;

«Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσει», λέει το εκκλησιαστικό ρητό, αλλά και κάποιοι από τους αντιπάλους του Αλέξανδρου Παρίση, το οποίο μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του πρώην Δημάρχου Κεφαλονιάς.
Για πολλούς ο παλαίμαχος της πολιτικής σκηνής του νησιού μας, Αλέξανδρος Παρίσης, κάνει πως δεν καταλαβαίνει πως τον έχουν… αδειάσει όλοι οι κορυφαίοι πρώην δικοί του και συνεχίζει ένα μοναχικό πλέον αγώνα με ελάχιστους επώνυμους πολιτικά υποστηρικτές πλέον. Εντός των ημερών λοιπόν, όπως διαρρέει ο «άνθρωπος -σκιά» του γέρο Γνήσιου Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Αλέξανδρος Παρίσης των 82 Μαΐων θα ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του, μετά την ήττα του το 2019, για το Δήμο Αργοστολίου και δη για την περίοδο 2024-2029, δηλαδή θέλει να διοικεί τον Μητροπολιτικό Δήμο του νησιού μας μέχρι τα 89 του, καθώς το 2024 θα είναι 84 ετών! Φυσικά σε αυτή την πολιτική παράνοια δεν τον ακολουθεί κανείς σοβαρός πολιτικά κι ως γνωστόν ο Νίκος Ανουσάκης έχει συγκροτήσει νέα παράταξη παίρνοντας μαζί του πλήθος στελεχών του Παρίση (Νίκο Παπαδάτο, Μάκη Παπαναστασάτο, Αθήνα Αυγουστάτου, Γιώργο Καλιτσουνάκη, Αντώνη Γεωργόπουλο, Αντώνη Κατσιγιάννη, Κατερίνα Γαλιατσάτου, Άθω Χιόνη κ.α.).
Οι Σπύρος Ματιάτος και Παναγής Βανδώρος αυτομόλησαν στον Θεόφιλο Μιχαλάτο, οι Διονύσης Λυκούδης και… Σία μένουν αμέτοχοι κι αδιάφοροι κι ο Γιάννης Λυκούδης… κρύβεται. Παρόλα αυτά ο Παρίσης δεν κάνει πίσω και με το σύνηθες για την ηλικία του πείσμα θα προβεί σε κάλεσμα για «πάλης ξεκίνημα, νέους αγώνες», αλλά το καραβάνι του είναι κάπως… ψόφιο. Σε αυτό αναμένεται να ανταποκριθούν ο Ηλίας Κουρκουμέλης, κάτι κουμπάροι του, ο Σάκης Κατσούρης, κάτι συμμαθητές του κι άντε ένα δυο που να αξίζουν τον κόπο. Τον πήρε στο λαιμό του τον έρμο τον Παρίση ο Άγγελος Κωνσταντάκης και σύντομα θα καταλάβουν ότι άλλο πράγμα η διοργάνωση συναυλιών ή Καρναβαλικών εκδηλώσεων κι άλλο πράγμα η συγκρότηση σοβαρού συνδυασμού με εκλογικές αξιώσεις. Έτοιμοι λοιπόν όλοι για το Βατερλώ του γέρο Γνήσιου ή για την μεγάλη επιστροφή; Ο καιρός και οι εξελίξεις θα δείξουν, αλλά τουλάχιστον για τους επόμενους δέκα μήνες δεν θα πλήξουμε, αυτό είναι το σίγουρο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed