Μία ακόμη μικρή νίκη του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λευτέρη Κρητικού, αποσόβησε πλειστηριασμό Α κατοικίας κατοίκου της Κεφαλονιάς

Στο γραφείο έρχεται ένας καλός φίλος από τα παιδικά μου χρόνια, πατέρας 3 παιδιών. Πριν 10 χρόνια έλαβε ένα δάνειο 16.800 Ευρώ. Δεν μένει σε κάποια βίλα, μένει σε ένα χωριό της Κεφαλονιάς και η ισόγεια κατοικία του έχει αξία μικρότερη των 58.000 Ευρώ.
Η εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, DoValue Greece επισπεύδει σε βάρος του πλειστηριασμό για το ποσό των 19.239,69 Ευρώ, αφού είχε εκδοθεί ήδη Διαταγή Πληρωμής. Ασκείται Ανακοπή και Αίτηση Αναστολής κατά του πλειστηριασμού. Τα Ασφαλιστικά Μέτρα γίνονται δεκτά από το Ειρηνοδικείο Αργοστολίου, ένα ξεφύσημα ανακούφισης πριν τα Χριστούγεννα. Στο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το περασμένο Μάιο, όταν έλαβα το λόγο ως σύνεδρος, στη σύντομη τοποθέτηση μου μίλησα μόνο για την ανάγκη επαναφοράς των διατάξεων προστασίας της α’ κατοικίας. Για εμένα, το σημαντικότερο ζήτημα στην εποχή μας, το οποίο αγνόησαν επιδεικτικά οι τελευταίες κυβερνήσεις. Η πολιτική για κάποιους μπορεί να είναι μέσο πλουτισμού ειδικά όταν ελλείπει η ηθική, για άλλους μέσο προβολής ή μια ικανοποίηση της ανθρώπινης ματαιοδοξίας (memento mori). Υπάρχουν όμως και αυτοί που πιστεύουν ότι Πολιτική είναι το μέσο για να αλλάξουμε το κόσμο που ζούμε, να τον φτιάξουμε λίγο καλύτερο για τα παιδιά μας. Δεν θα το κάνει κανείς άλλος για εμάς εάν οι ίδιοι δεν συμμετέχουμε!

Λευτέρης Κρητικός
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed