Κέρδισε τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης ο Νίκος Ανουσάκης το 2022, αναδείχθηκε δημοφιλέστερος σύμβουλος της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αργοστολίου

Μετά τον Νικόλα Βαλλιανάτο που κέρδισε με το σπαθί του την πρωτιά μεταξύ των συμβούλων της Δημοτικής Αρχής, έρχεται ο Νίκος Ανουσάκης να κάνει το ίδιο αναφορικά με την δημοφιλία του από τον χώρο της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αργοστολίου.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος Αργοστολίου, Παρόν και Μέλλον» φαίνεται ότι κέρδισε τις εντυπώσεις μεταξύ των δημοτών, αφού στο μίνι γκάλοπ της ιστοσελίδας μας κατάφερε να αναδειχθεί ως ο κορυφαίος αντιπολιτευόμενος δημοτικός σύμβουλος. Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι ψηφοφόροι του Θεόφιλου Μιχαλάτου που παραδέχθηκαν ότι ο κ. Ανουσάκης μπορεί να τους κάνει τη… ζημιά στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έχει καταγράψει ήδη στο ενεργητικό του την απόφασή του από το 2021 κιόλας να απαγκιστρωθεί από τα… δεσμά της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και να δημιουργήσει δική του παράταξη, όταν στην υπόλοιπη αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, κυριολεκτικά ψαχνόταν. Τώρα, αν αυτή η δημοφιλία είναι φωτογραφία της στιγμής ή θα καταγραφεί και στις κάλπες τον προσεχή Οκτώβριο δεν το ξέρει κανείς. Σημασία έχει ότι ο Νίκος Ανουσάκης, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, έχει καταφέρει να μπει στο κάδρο των πολιτικών εξελίξεων και μάλιστα με τρόπο που κάνει πολύ… θόρυβο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed