Κατά… φαντασίαν υποψήφιος Δήμαρχος χωρίς συνδυασμό και στελέχη ο Σωτήρης Κουρής, σε ρόλο «Δελλαπατρίδη» και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης του Εκλογοδικείου;

Σε… πανδημία έχει εξελιχθεί το φαινόμενο υποψηφίων Δημάρχων στον Δήμο Αργοστολίου, χωρίς όμως στελέχη και συνδυασμό. Μετά τον Αλέξανδρο Παρίση που ανακοίνωσε μετά χορδών κι οργάνων πως θα είναι υποψήφιος, χωρίς όμως να δημοσιεύσει τα στελέχη που τον πλαισιώνουν.
Μετά τον Παύλο Παπαδάτο που κι αυτός εξεδήλωσε ενδιαφέρον για τον Δήμο Αργοστολίου χωρίς όμως να έχει παράταξη, τώρα έρχεται κι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης της Ρόδη Κράτσα, Σωτήρης Κουρής, να παρουσιασθεί σε ρόλο «Δελλαπατρίδη», καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, επιθυμεί διακαώς να ανακοινώσει τον εαυτό του ως υποψήφιο για Δήμαρχο Αργοστολίου παρότι δεν φαίνεται να τον ακολουθεί κανείς σε αυτή του την προσπάθεια ή καλύτερα αν θέλετε, ελάχιστοι πολύ κοντινοί του πολιτικά άνθρωποι. Για όσους δεν θυμούνται ο Σωτήρης Κουρής την τελευταία φορά (2019) αρχικά δεν εξελέγη καν περιφερειακός σύμβουλος (την έδρα του την είχε πάρει η Χρυσή Αυγή ) και τελικά μετά από μεγάλο δικαστικό αγώνα, το Εκλογοδικείο με απόφασή του τον διόρισε περιφερειακό σύμβουλο. Εν συνεχεία η Περιφερειάρχης Ιονίων Ρόδη Κράτσα ασφαλώς δεν τον διόρισε Αντιπεριφερειάρχη αφού, κατά κάποιο τρόπο δεν θεωρείτο εκλεγμένος, αλλά εν τέλει υποχώρησε στις πιέσεις του και έβγαλε μία καρέκλα (Αντιπεριφεριάρχης για την αγροτική παραγωγή), αλλά και πάλι η συνεργασία τους δεν απέδωσε, αφού ο κ. Κουρής δεν είχε αντιληφθεί τον ρόλο του ή κάποιοι από τον ίδιο τον συνδυασμό δεν αντιλήφθηκαν τον ρόλο του. Εν πάσει περιπτώσει μετά την παραίτησή του ο Σωτήρης Κουρής ψάχνει για ρόλο και αντιγράφοντας τον Γερο-Γνήσιο χτυπάει παντού πόρτες μήπως και τον στηρίξουν, αλλά μέχρι στιγμής ο μόνος που του έχει δώσει το “οκ” είναι ο Πρόεδρος του χωριού του (Τρωϊανάτα). Παρόλα αυτά, όπως και ο Παρίσης, δεν πτοείται από τις πολιτικές χυλόπιτες και ετοιμάζεται να ανακοινώσει την περήφανη κάθοδο του χωρίς όμως ονόματα στελεχών που την πλαισιώνουν. Δηλαδή ακόμα κωμωδία γιατί όποιος δεν δημοσιεύει ποιοι τον στηρίζουν δεν μπορεί να θεωρηθεί πολιτικά σοβαρός, οπότε μάλλον θα έχουμε πάλι πλούσιο δημοσιογραφικό υλικό για να ασχοληθούμε το προσεχές διάστημα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed