Οι… κουμπαριές καλά κρατούν, ένα βήμα από τον διορισμό του στη θέση του Γενικού Διεθυντή της ΔΙΑΔΕΥΑΚ είναι ο κουμπάρος του Θεόφιλου, Γεράσιμος Σιμωτάς

Με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6219/15.12.2022 απόφαση της ∆ΙΑ∆.Ε.Υ.Α. ∆ήμων Κεφαλονιάς προκηρύχτηκε η πρόσληψη ενός ατόμου για την πλήρωση της θέσης του Γενικού ∆ιευθυντή της υπηρεσίας μας.
Αφού πρώτα είχε ληφθεί υπόψιν το υπ’ αριθμ. πρωτ. 80600/30-11-2022 (Α∆Α: 9ΠΣΙ46ΜΤΛ6-Σ36) έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με το οποίο εγκρίθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών η πρόσληψη ενός ατόμου για την πλήρωση της θέσης του Γενικού ∆ιευθυντή, επί θητεία ίση με τη διάρκεια της θητείας του ∆.Σ της ∆ΙΑ∆.Ε.Υ.Α. ∆ήμων Κεφαλονιάς. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων ήταν έως και την Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2022. Υποβλήθηκαν στην υπηρεσία μας μόνο δύο αιτήσεις. Η μεν πρώτη του κυρίου Σιμωτά Γεράσιμου και η δεύτερη του κυρίου Ταμπακόπουλου Θεόδωρου. Κατόπιν λεπτομερούς επεξεργασίας των σχετικών δικαιολογητικών των αιτήσεων και βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της επιχείρησης, προτείνουμε να επιλεγεί ο κ. Σιμωτάς Γεράσιμος.
Διότι όσον αφορά τις βασικές προϋποθέσεις έχει ανώτερο βαθμό πτυχίου, επιπλέον διαθέτει, σχεδόν ενός χρόνου εμπειρία στην υπηρεσία μας σε νευραλγικό τμήμα, όπως είναι αυτό των οικονομικών, άρα γνωρίζει σε πολύ καλό βαθμό την οικονομική διαχείριση και τις απαιτήσεις που έχει η υπηρεσία, είναι γνώστης εκ των έσω των θεμάτων με τα οποία ασχολείται η ∆ΙΑ∆ΕΥΑ∆Κ και έχει συντάξει μαζί με την υπόλοιπη επιστημονική ομάδα τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα της ∆ΙΑ∆.Ε.Υ.Α. ∆ήμων Κεφαλονιάς για το 2023, στοιχεία απαραίτητα για την άμεση προσαρμογή στην συγκεκριμένη θέση, κάτι που είναι αναγκαίο για εμάς στην παρούσα χρονική στιγμή. Παράλληλα, στην δεκάμηνη έως τώρα παρουσία του στην υπηρεσία μας έχει δείξει στοιχεία συνεργασίας και επικοινωνίας τόσο με το προσωπικό, όσο και με τους πελάτες και τους συνεργάτες. Εν κατακλείδι, κατόπιν των ανωτέρω θεωρούμε ότι ο κ. Σιμωτάς πρέπει να επιλεγεί για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης.

Ο πρόεδρος
Σταύρος Σπαθής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed