Κερδίζει συνεχώς έδαφος στην εσωκομματική μονομαχία στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Ναπολέων Μαραβέγιας έναντι του νυν Βουλευτή, Παναγή Καππάτου

Πριν από δύο περίπου μήνες είχε παγιωθεί μια κατάσταση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα νησιά μας, με τον νυν Βουλευτή, Παναγή Καππάτο, να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι του νεοεισελθόντα σε αυτό υποψηφίου, Ναπολέωντα Μαραβέγια.
Ωστόσο, κατά την διάρκεια των εορτών, αλλά και μετά από αυτές, η ψαλίδα μεταξύ των δύο «γαλάζιων» υποψηφίων φαίνεται πως κλείνει. Ο πρώην Υπουργός κυριολεκτικά έχει οργώσει τα δύο νησιά μας, ενώ παίρνει και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας. Το σημαντικό όμως για τον κ. Μαραβέγια δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως πολλά στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας έχουν στραφεί προς την υποψηφιότητα του πρώην Υπουργού, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τον Παναγή Καππάτο, τον οποίο είχαν στηρίξει στις εκλογές του 2019. Βέβαια, ο κ. Μαραβέγιας έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά το γεγονός πως έχει αρχίσει και καταγράφεται αυτή η άνοδός του έχει γεμίσει αισιοδοξία το πολιτικό επιτελείο του ότι μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών θα έχει καταφέρει να ανατρέψει το κλίμα και να είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας. Από την άλλη, η συνεχιζόμενη καθοδική πορεία του Παναγή Καππάτου, αφού τον εγκαταλείπουν καθημερινά φανατικοί υποστηρικτές του στις προηγούμενες εκλογές, κάνει την μεταξύ τους μονομαχία να μοιάζει εντελώς ανοικτή αναφορικά με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, η πρωτιά στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο δεν κλειδώνει κατ ανάγκη και την βουλευτική έδρα, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αλλά και δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα, έστω και αν αυτό καταγράφεται ως οριακό. Το δίμηνο που έχουμε μπροστά μας μέχρι τις εκλογές αναμένεται να είναι πολύ… θερμό και στα δύο στρατόπεδα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed