Στενό μαρκάρισμα του Αλέξανδρου Παρίση στην Σοφία Γαρμπή για να μπει στο ψηφοδέλτιό του, αρνητική η απάντηση της πρώην Αντιδημάρχου του επί των Οικονομικών

Έχει γυρίσει τον Δήμο Αργοστολίου ανάποδα ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να πείσει στελέχη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» να μετέχουν εκ νέου στο ψηφοδέλτιό του που θα διεκδικήσει τον Δήμο Αργοστολίου τον Οκτώβριο του 2023.
Πέρα από την στάση αναμονής που κρατούν κορυφαία του στελέχη και δεν λένε ξεκάθαρα το πολυπόθυτο ναι, υπάρχουν και κάποια άλλα στελέχη που του έχουν ξεκαθαρίσει ότι είτε δεν θα ασχοληθούν άλλο με την πολιτική είτε δεν θα είναι μαζί του στο ψηφοδέλτιο που φτιάχνει. Ένα από αυτά τα στελέχη είναι η πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κεφαλονιάς, Σοφία Γαρμπή, η οποία δέχεται εδώ και έναν μήνα στενό μαρκάρισμα από τον κ. Παρίση, με την στάση της όμως να είναι αρνητική παρά τις φοβερές πιέσεις που δέχεται. Η κα Γαρμπή ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται επί του παρόντος να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, ενώ άφησε ένα μικρό παράθυρο να επιστρέψει σε αυτήν, αλλά όχι κάτω από την στέγη της νέας «Ισχυρής Κεφαλονιάς» του Αλέξανδρου Παρίση και του Άγγελου Κωνσταντάκη. Ουσιαστικά με την στάση της αυτή η κα Γαρμπή δίνει μια μεγαλοπρεπέστατη πολιτική χυλόπιτα στον πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς, ο οποίος όμως δεν χάνει την πίστη του. Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του η προσπάθεια συνεχίζεται και υπάρχει αισιοδοξία ότι η πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών θα καμφθεί και θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Παρίση στις προσεχείς εκλογές.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed