Απίστευτο, δεν έχει ξαναγίνει στην Κεφαλονιά! Εντυπωσιακή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με παλμό, κέφι, πολύ χορό και μήνυμα πολιτικής αλλαγής στα νησιά μας

Δεν έχει ξαναγίνει στην Κεφαλονιά τέτοια συγκέντρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ σαν αυτή που έγινε χθες το βράδυ στα Διλινάτα στην κοπή της πίτας, όπου παραβρέθηκε ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης.
Από όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς είχε μαζευτεί κόσμος στέλνοντας ηχηρό πολιτικό μήνυμα κυρίως προς την πλευρά της κυβέρνησης ότι ήρθε η ώρα τόσο για την αλλαγή στην Ελλάδα όσο και επιστροφή της μονοεδρικής στον ΣΥΡΙΖΑ. Άπαντες ήταν εκεί, οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές του νομού μας, Νικόλας Φαραντούρης, Σπύρος Γαλιατσάτος και Διονυσία Πολλάτου. Εκεί ήταν ακόμη η πρώην Βουλευτής, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο πρώην Περιφερειάρχης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου, Δημήτρης Μαρκάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής, Σπύρος Ποταμιάνος Παγώνης, ο Γιάννης Βαρούχας, ο Ανδρέας Καλαφάτης, ο Άκης Γελάρδος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Διονύσης Γασπαρινάτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος και πολλά ακόμη στελέχη και απλά μέλη και ψηφοφόροι του κόμματος. Την πίτα ευλόγησε ο π. Ξενοφών Ζαρκάδας, που καταχειροκροτήθηκε από όλους όταν στο τέλος της τελετής της κοπής της πίτας στην ομιλία του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Ο Σταύρος Αραχωβίτης έκανε λόγο για αλλαγή πολιτικού σκηνικού στη χώρα, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα δεινά που έχουν φέρει στην πατρίδα μας και ζήτησε περισσότερη δικαιοσύνη και καλύτερες ημέρες για τους Έλληνες. Δήλωσε φανατικός θαυμαστής της Κεφαλονιάς κια εξέφρασε την άποψη ότι η έδρα στο νομό μας θα επιστρέψει και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και των τριών υποψηφίων Βουλευτών, με τον Νικόλα Φαραντούρη να είναι και πάλι πιο… ζωηρός από τους υπόλοιπους, αφού τραγούδησε, χόρεψε και φυσικά έκατσε στο αρμόνιο ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Το συγκρότημα «Μόντε Νέρο» κράτησε συντροφιά με την μουσική του, ενώ ο γνωστός Ποέτας τραγούδησε. Το φλουρί της βασιλόπιτας πήγε στο μέλος της Χορωδίας και Κανταδόρο του Αργοστολίου, Σπύρο Σταμένη. Στην χθεσινή συγκέντρωση, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, παραβρέθηκαν παραπάνω από 250 άτομα, όπου με αυτές τις συνθήκες χαρακτηρίζονται πάρα πολλά. Αν και καταγράφηκαν μερικές απουσίες, οφείλουμε να πούμε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέγραψε ίσως την πιο μεγάλη συγκέντρωση τα τελευταία χρόνια στην Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed