Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλληνίας-Ιθάκης έκοψε την πίτα της παρουσία των αρχών του νησιού και αντιπροσωπειών από όλες τις Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας

Με αρκετό κόσμο και χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας κ. Δημητρίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλληνίας έκοψε την πίτα της πριν από λίγη ώρα στον χώρο του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι.
Ο κ. Δημήτριος ευλόγησε την πίτα και παράλληλα ευχήθηκε στους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής τα καλύτερα για τη νέα χρονιά. Ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Χρήστος Ζουναλής έκανε μια μικρή αποτίμηση για το πως κύλησε η περασμένη χρονιά στα νησιά μας, την οποία χαρακτήρισε σε γενικές γραμμές καλή, αφού κατά την αντιπυρική περίοδο η Πυροσβεστική αντιμετώπισε με επιτυχία τα περιστατικά που παρουσιάστηκαν. Συγκρίνοντάς την με την περασμένη χρονιά ο κ. Ζουναλής μας άφησε να καταλάβουμε ότι το 2023 πήγε πολύ καλύτερα από το 2022, όπου τα νησιά μας αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα κυρίως με τις δασικές πυρκαγιές. Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής όσο και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην Πυροσβεστική με έμψυχο υλικό και με μηχανήματα όταν αυτό χρειαστεί. Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας έκανε ο Διονύσης Κωνσταντάτος. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και την ΑΕΝΙΝ, ενώ τον Δήμο Ληξουρίου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος, Ελένη Λουκέρη. Πιο τυχερός από όλους στάθηκε ο πυροσβέστης, Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος που βρήκε το φλουρί, που αντιστοιχεί σε ένα δείπνο τεσσάρων ατόμων σε γνωστό εστιατόριο του Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed