Μέσα σε κλίμα ενότητας και με παρουσία του Βουλευτή και του Δημάρχου Αργοστολίου, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος των νησιών μας έκοψε την βασιλόπιτά του

Ήταν η πρώτη φορά (λόγω του εγκλεισμού της πανδημίας) που η νέα διοίκηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης έκοψε την βασιλόπιτά του στα γραφεία της στο Αργοστόλι.
Ωστόσο, ο κακός καιρός (βροχή και κρύο) δεν άφησε πολλούς επαγγελματίες να βρεθούν στη ζεστή αυτή τελετή, που έφερε μήνημα ενότητας στα μέλη του Συλλόγου, αφού παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. και ο προηγούμενος πρόεδρος Μιχάλης Μαρκάτος. Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αργοστολίου, Νικόλας Βαλλιανάτος και ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Σπύρος Σαμούρης. Την πίτα ευλόγησε ο π. Σπυρίδων Πετεινάτος, με το φλουρί να μένει όμως στον Σύλλογο, αφού κανένας από τους παραβρισκόμενους δεν το πέτυχε στο δικό του κομμάτι. Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος, Σπύρος Λουκάκης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των νησιών μας και ζήτησε συνεργασία τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τους Δημάρχους της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Ανταπόκριση βρήκε ο κ. Λουκάκης τόσο από τον Βουλευτή όσο και από τον Δήμαρχο. Σύντομες τοποθετήσεις έκαναν ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Μιχάλης Μαρκάτος και το μέλος της αντιπολίτευσης του Δ.Σ., Σταύρος Γρηγορόπουλος. Την παρουσίαση της μικρής, αλλά ζεστής εκδήλωσης έκανε ο Γραμματέας του Συλλόγου, Δημήτρης Κουμαριώτης. Χρόνια πολλά σε όλους και καλύτερες ημέρες για τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed