Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, άθλια η εμφάνιση του Άγγελου Κωνσταντάκη ως προέδρου του Δ.Σ., «εξαπτέρυγο» του Θεόφιλου εν μέσω χλευασμών και ειρωνείας

Δεν του πήγε καλά σήμερα το βράδυ του Άγγελου Κωνσταντάκη, ο οποίος προέδρευσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, λόγω ασθένειας του Νικόλα Βαλλιανάτου και κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να μετατρέψει την αίθουσα σε… Μαριούπολη.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων εκτός ημερησίας που έφερε η Δημοτική Αρχή, όταν ο Νίκος Ανουσάκης έφερε προς συζήτηση ένα ακόμη θέμα εκτός ημερησίας, που αφορούσε μετακινήσεις των υπαλλήλων του Δήμου, μετά από εντολή του Δημάρχου. Τα αίματα άρχισαν να ανάβουν όταν (το φυσιολογικό) αντάλλαξαν μερικές «φιλοφρονήσεις» ο Δήμαρχος με τον επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου, Παρόν και Μέλλον», Νίκο Ανουσάκη και τα πάντα θα είχαν λήξει με λίγο… αίμα να στάζει, ωστόσο η παρέμβαση του Άγγελου Κωνσταντάκη τίναξε την μπάνκα στον αέρα. Ο προεδρεύων του Συμβουλίου, πραγματικά για ανεξήγητο λόγο εκεί που όλα πήγαιναν να… σβήσουν, πήρε ευθαρσώς το μέρος του Θεόφιλου Μιχαλάτου και μάλιστα ψήφισε να μην συζητηθεί το θέμα του κ. Ανουσάκη και εκεί ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Επί πέντε και πλέον λεπτά δεχόταν γαλλικά, αγγλικά και… κινέζικα μαζί από τον Νίκο Ανουσάκη, που εξαπτέρυγο τον ανέβαζε και πολιτικό γελοίο τον κατέβαζε.
«Λυπάμαι για την κατάντια σου και την ξεφτίλα σου, είναι ντροπή να γίνεσαι τόσο γελοίος πολιτικά και να χαϊδεύεις τον ολιγάρχη Δήμαρχο, όταν πριν από λίγο καιρό μαζί είμαστε απέναντί του», είπε ο κ. Ανουσάκης στον εμβρόντητο Άγγελο Κωνσταντάκη και συνέχισε: «Τζάμπα το… λάδι που σου βάζει ο Μιχαλάτος, αυτό το σαθρό κύκλωμα των παραγόντων της πλάκας θα το γκρεμίσει ο κόσμος όταν κληθεί στην κάλπη. Ακόμη και αυτοί Άγγελε, που εσύ και ο Παρίσης έχετε εγκλωβισμένους συναισθηματικά και μπορεί να σας ψηφίσουν στον Α γύρο, στον Β γύρο θα σας… γράψουν κανονικά και θα συνταχτούν μαζί μου γιατί ανήκουν στο αντιμιχαλατικό μπλοκ». Ακούστηκαν και άλλο πολύ ωραία στη συνέχεια, ενώ το μενού είχε χλευασμούς και ειρωνείες εκατέρωθεν, μπαίνοντας και άλλοι στη… μάχη. Διονύσης Μινέτος, Σπύρος Πεφάνης από τη μία πλευρά και υπερασπιστές του Κωνσταντάκη, Νίκος Παπαδάτος και Αλέξανδρος Παντελειός από την άλλη, υπερασπιστές του Ανουσάκη. Μέχρι και το ολόγραμμα του Διονύση Λυκούδη εμφανίστηκε στην αίθουσα (το έφερε για να πικάρει ο Διονύσης Μινέτος) ωστόσο το εξαφάνισε με μια μόνο… πιστολιά ο Νίκος Ανουσάκης και μια… μαχαιριά ο Νίκος Παπαδάτος. Αυτά τα ωραία έγιναν απόψε, σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που είχαμε πραγματικά χρόνια να ζήσουμε στο Αργοστόλι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed