Με πρωτοβουλία παλιού ποδοσφαιρικού-επιχειρηματικού παράγοντα του νησιού μας είναι έτοιμη να επιστρέψει στα γήπεδά μας η ομάδα του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς

Μέσα στην… μαυρίλα που καλύπτει το τοπικό μας ποδόσφαιρο, με τις περισσότερες ομάδες να διαλύονται ή να αποχωρούν από τα πρωταθλήματα, μια αχτίδα ελπίδας φαίνεται να διαγράφεται στον ποδοσφαιρικό ορίζοντα του νησιού μας.
Πριν από 12 σχεδόν χρόνια διαλύθηκε (μπορεί και κάποιοι να την διέλυσαν) η πιο ιστορική επιτυχημένη ομάδα του νησιού μας, ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό φαίνεται στο βάθος του τούνελ η επανίδρυση του Σωματείου με την πρωτοβουλία γνωστού ποδοσφαιρικού και επιχειρηματικού παράγοντα του νησιού μας, που παλαιότερα έχει ασχοληθεί με επιτυχία στο χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου και μάλιστα είχε συμμετοχή στα «χρυσά χρόνια» του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η υπόθεση επανίδρυσης των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις. Ήδη έχουν αρχίσει να πλαισιώνουν τον γνωστό επιχειρηματία και άλλοι οικονομικοί παράγοντες του νησιού, που έχουν σκοπό όχι μόνο να αναγεννήσουν τον Ολυμπιακό από τις στάχτες του, αλλά να τον κάνουν πρωταγωνιστή εντός και εκτός συνόρων της Κεφαλονιάς.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed