Δημήτρης Μεσσάρης: «Ουδής… άσφαλτος, με αισθητική βαρβαρότητα το πάρκο αναψυχής στο Ληξούρι έγινε πάρκο ασφάλτου για τα αυτοκίνητα»

Τί προτάθηκε από την σημερινή Δημοτική Αρχή Ληξουρίου στους πολίτες της Παλλικής για τον χώρο του παλαιού γηπέδου πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2019; Αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία.
2023: Μετά από τέσσερα, σχεδόν, χρόνια αντί για πάρκο αναψυχής και φιλοξενίας υπαίθριων δράσεων και εκδηλώσεων, σε επαφή με την θάλασσα, αφιερωμένο στα παιδιά και τους πολίτες, υλοποιήθηκε ένα πάρκο ασφάλτου φιλοξενίας αυτοκινήτων. Μια λάθος παρέμβαση, σε ένα σημαντικό σημείο της πόλης μας, χωρίς καμία διαβούλευση, χωρίς καμία αισθητική, με μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και χωρίς κανένα στρατηγικό σχεδιασμό! Διάβασα, ότι το πρόβλημα ήταν η σκόνη κι εμείς την κρύψαμε κάτω από ένα μαύρο χαλί ασφάλτου! Πραγματικά, η αισθητική βαρβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε ο συγκεκριμένος χώρος, με θλίβει, καταρχάς, ως γονέα, ως πολίτη, ως επαγγελματία στον τουρισμό, αλλά και ως Αρχιτέκτονα!

Δημήτρης Μεσσάρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed