Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει Δικαιοσύνη παντού

Στις επερχόμενες εκλογές με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μιλάμε για πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, που θα φέρει τη Δικαιοσύνη παντού.
Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην κάλπη της απλής αναλογικής είναι η μόνη λύση σταθερότητας για τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης-συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα την επόμενη ημέρα διότι η σταθερότητα απαιτεί συναινέσεις κι όχι αλαζονεία κι ανεξέλεγκτες αυτοδυναμίες. Η χώρα χρεοκόπησε από αυτοδύναμες κυβερνήσεις κι όχι από συνεργασίες. Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημαίνει:
– Αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό κοινωνικό και αποτελεσματικό κράτος.
-Ύψωση φράχτη στην αισχροκέρδεια, στην τραπεζική αυθαιρεσία, στα funds που παίρνουν τα σπίτια των ανθρώπων και την πρώτη κατοικία και στα υπερκέρδη των εταιριών ενέργειας. Εμείς σκοπεύουμε να υψώσουμε φράχτη στην αδικία.
Αυτή είναι η δική μας δέσμευση διότι την αδικία δεν την ανέχεται ούτε ο αριστερός, ούτε ο δεξιός, ούτε ο κεντρώος. Ο κ. Μητσοτάκης έχει επιδοθεί σε ένα κρεσέντο τοξικότητας και διχασμού μη νοιώθοντας τα προβλήματα των πολιτών. Ο πρωθυπουργός του ‘’δεν ήξερα’’ είναι παράγοντας αστάθειας, καθώς λέει ότι θα οδηγεί τη χώρα σε συνεχείς εκλογές και μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξασφαλίζει την απαλλαγή από το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα που μας πληγώνει όλους. Η Ελλάδα της ακρίβειας, της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας, της οικογενειοκρατίας, η Ελλάδα της θεσμικής καταρράκωσης, η Ελλάδα της αδικίας. Όπως τόνισε κι ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψη του στο νησί μας ζητάμε όχι μια δεύτερη ευκαιρία αλλά την πρώτη για να κυβερνήσουμε απαλλαγμένοι από μνημόνια και δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις, ώστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας πιο έτοιμοι, πιο ώριμοι, πιο έμπειροι, αλλά και πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed