Φαρ ουέστ έγινε μέρα μεσημέρι το Αργοστόλι, άγριες συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων στον Κήπο του Νάπιερ, δύο οι τραυματίες, η Αστυνομία αναζητά τους εμπλεκόμενους

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η ημερήσια εκδρομή που έκανε σχολείο της Ιθάκης σήμερα στο Αργοστόλι. Κάποιοι μαθητές από την Ιθάκη φαίνεται ότι έκλεισαν ραντεβού με ανήλικες στο χώρο του Νάπιερ και εκεί έγινε ο κακός χαμός, ενώ άλλη εκδοχή λέει ότι προέκυψε από το πουθενά.
Σύμφωνα με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες, που η αλήθεια είναι πως τα έζησαν συγκεχυμένα τα πράγματα, μόλις αντιλήφθηκαν οι φίλοι των ανήλικων κοριτσιών ότι κάτι συνέβαινε στο Νάπιερ, μια μεγάλη ομάδα από αυτούς έφτασε στο χώρο και άρχισε να διαπληκτίζεται στην αρχή με τους μαθητές από την Ιθάκη και στη συνέχεια να ανάβει ένας άσχημος καυγάς που κατέληξε με δύο τουλάχιστον τραυματισμούς, με την Αστυνομία μέχρι αργά το απόγευμα να εξακολουθεί να ψάχνει άτομα για να τα οδηγήσει στο Τμήμα, από αυτά που έλαβαν μέρος στο απίστευτο αυτό επεισόδιο, μια και ανακάλυψε βίντεο από την συμπλοκή. Ευτυχώς, δεν καταγράφηκε κάποιος πολύ σοβαρός τραυματισμός, πέρα από έναν 17χρονο που νοσηλεύθηκε για μερικές ώρες στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και έναν συνομήλικό του που είχε ελαφρύτερους τραυματισμούς στα πόδια και στα χέρια. Ο καθηγητής που τους συνόδευε πήγε στο Α.Τ. Αργοστολίου για κατάθεση και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιθάκη μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές. Δυστυχώς, τα σοβαρά αυτά επεισόδια μεταξύ ανηλίκων αρχίζουν και πάλι να γίνονται επικίνδυνα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι τα δύσκολα του καλοκαιριού είναι μπροστά μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed