Την… πρεμιέρα του έκανε σήμερα το απόγευμα στην Κεφαλονιά το ΜέΡΑ 25, παρουσιάζοντας επίσημα τους τρεις υποψηφίους Βουλευτές του νομού μας

Άλλο ένα κόμμα παρουσίασε σήμερα το απόγευμα τους υποψηφίους βουλευτές του νομού μας. Το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ 25 αποτελούν ο Γεράσιμος Δημητράτος, ο Γεράσιμος Καβαλλιεράτος και η Χριστίνα Μαρούλη.
Παρουσιάστηκαν οι κεντρικές γραμμές του κόμματος, με τους υποψηφίους να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μαζί με κάποιον από τους Κρίτων Αρσένη ή Κλέων Γρηγοριάδη για να μιλήσουν περισσότερο για θέματα που άπτονται των νησιών μας και λιγότερο για την κεντρική πολιτική σκηνή. Στις σύντομες τοποθετήσεις τους ο Γεράσιμος Δημητράτος τόνισε ότι συνεργάζεται με το συγκεκριμένο κόμμα προερχόμενος από την Λαϊκή Ενότητα και πρόσθεσε: «Ως κόμμα είμαστε αποκλεισμένοι τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο από τα περισσότερα ΜΜΕ. Πρέπει να ακουστούν οι φωνές και των λεγόμενων μικρότερων κομμάτων. Εμείς δεν πρόκειται να αποφασίσουμε τίποτε για την κοινωνία αν αυτή δεν έχει τον πρώτο λόγο». Στη συνέχεια μας διάβασε μια διακήρυξη των βασικών θέσεων του κόμματος. Στη συνέχεια ο Γεράσιμος Γαβριελάτος ανέφερε ότι η Αριστερά είναι ενωμένη σε κοινωνικά και εθνικά θέματα και είπε με νόημα ότι δεν είναι αυτοσκοπός ένα βουλευτικό έδρανο για να… κρυφτούμε πίσω από αυτό, αλλά η δουλειά μας είναι στον δρόμο και συμπλήρωσε: «Αυτές οι εκλογές είναι κομβικής σημασίας, αφού λόγω της απλής αναλογικής καμία ψήφος δεν θα πάει χαμένη και όλα τα κόμματα θα έχουν την εκπροσώπηση που πραγματικά τους αναλογεί. Είναι ιστορικό κάλεσμα αυτές οι εκλογές για την Αριστερά, προκειμένου να σχηματίσει ισχυρή αντιπολίτευση. Λέμε όχι σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε και με την Νέα Δημοκρατία. Εμείς σταθήκαμε δίπλα στον κόσμο και συμμετείχαμε σε κινήματα για τις ανεμογεννήτριες, για τις εξορύξεις και στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αργοστόλι για τα Τέμπη».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed