Η Σάμη έδειξε τον δρόμο για την πολιτική ανατροπή στα νησιά μας και του καθεστώτος Μητσοτάκη στην Ελλάδα, μεγάλη η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ η πρώτη από τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Σάμη, όπου από νωρίς κυριάρχησε ο παλμός, η συγκίνηση κι ο ενθουσιασμός των παρευρισκόμενων.
Παρά τον δυνατό αέρα και το ψιλόβροχο κάποια στιγμή, κανείς δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει, ενώ οι υποψήφιοι βουλευτές Γαλιατσάτος Σπύρος, Πολλάτου Διονυσία και Φαραντούρης Νικόλας ξέφυγαν από τα καθιερωμένα παρασυρόμενοι από το θερμό κλίμα κι απάντησαν σε ερωτήσεις αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σε κεντρικές ομιλίες. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τοπικά, αλλά και κεντρικά θέματα όπως:
▪︎ Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.
▪︎ Αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών.
▪︎ Αποαμιντοποίηση των σπιτιών της αρωγής.
▪︎ Ανάδειξη του παραλιακού μετώπου.
▪︎ Στήριξη του εμπορικού κόσμου.
▪︎ Στήριξη αθλητικών δομών και υποδομών.
▪︎ Νεολαία & επιχειρηματικότητα.
▪︎ Ανάδειξη ιστορικών & γεωφυσικών σημείων και σπηλαίων.
Το παρόν έδωσαν η πρώην Βουλευτής του νομού μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ενώ συντόνισε τις ομιλίες ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σπύρος Παγώνης. Εκεί ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος, Στέλιος Σπαθής και ο π. Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας. Η βραδιά έκλεισε με τραγούδι και χορό την ώρα που στον αέρα πλανιόταν η επιθυμία για πολιτική ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη και της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης από την Μεταπολίτευση ως σήμερα. Στις 21 Μάη ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να έρθει η αλλαγή στην πολιτική ζωή του τόπου, για να ανακτήσουμε τη χαμένη αξιοπρέπειά μας και να υπάρξει δικαιοσύνη παντού.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed