Άξιο εμπιστοσύνης είναι σε προκριματικές φάσεις το Βέλγιο

Οι εθνικές ομάδες στο προσκήνιο και στο πρόγραμμα του Σαββάτου, με δύο σημεία και ένα Goal/Goal να ξεχωρίζουν στοιχηματικά από την δράση των προκριματικών για το Euro 2024

Λιθουανία – Βουλγαρία (16.00)

Αρκετά απαιτητική η πρεμιέρα της Λιθουανίας στα προκριματικά του Euro μέσα στο Βελιγράδι και δεν απέφυγε την ήττα από την Σερβία με 2-0. Ούτως ή άλλως οι επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια είναι ελάχιστες και δύσκολα να διεκδικήσει κάτι από έναν όμιλο, που όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα κυνηγήσουν την πρώτη δυάδα. Πρώτο εντός έδρας ματς στην διαδικασία, υποδεχόμενη σήμερα την Βουλγαρία. 

Προβληματικό ξεκίνημα και για την Βουλγαρία στον όμιλο, η οποία μάλιστα πρόλαβε να δώσει ήδη δύο παιχνίδια. Αρχικά ηττήθηκε από το Μαυροβούνιο με 1-0, ενώ εν συνεχεία μέσα στην Ουγγαρία με 3-0. Λίγα πράγματα τον τελευταίο καιρό σε ουσία, αλλά θα ήθελε να ρεφάρει σήμερα με κάτι καλύτερο μέσα στην αδύναμη Λιθουανία και να δει στην συνέχεια τι μπορεί να πετύχει στην διαδικασία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ίσως οι πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, αλλά η Βουλγαρία παραμένει καλύτερη σε όλες τις γραμμές. Μικρό προβάδισμα στο διπλό και το 2.20 της Stoiximan. 

Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Βέλγιο – Αυστρία (21.45)

Όπως το συνηθίζει σε κάθε προκριματική διαδικασία το Βέλγιο είναι σχεδόν αψεγάδιαστο ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις. Εμφατικό διπλό στην Σουηδία με 3-0, ξεπερνώντας άμεσα άλλη μια αποτυχία σε τελική φάση και συγκεκριμένα στο Μουντιάλ του Κατάρ. Στην συνέχεια κέρδισε με 3-2 την Γερμανία σε φιλική αναμέτρηση και πλέον πάει για μια νεότερη επιτυχία απόψε στο εξίσου απαιτητικό ματς εναντίον της Αυστρίας.

Έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος η Αυστρία και μπήκε σοβαρή στα φαινομενικά βατά εντός έδρας παιχνίδια, κερδίζοντας με 4-1 το Αζερμπαϊτζάν και 2-1 την Εσθονία. Εξάλλου δεν χωρά άλλη αποτυχία σε αυτήν την προκριματική φάση και θέλει πάση θυσία το εισιτήριο για το Euro 2024. Ωστόσο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στον όμιλο, καθώς αντιμετωπίζει απόψε το Βέλγιο σε εκτός έδρας απαιτητική αναμέτρηση. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Άξιο εμπιστοσύνης είναι σε προκριματικές φάσεις το Βέλγιο και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο στο 1.65 από το Pamestoixima.

Ισλανδία – Σλοβακία (21.45)

Παρά την ήττα της Ισλανδίας μέσα στην Βοσνία με 3-0 έκανε στην συνέχεια το καθήκον της μέσα στο Λιχτενστάιν και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 7-0. Σπάνια φτάνει σε μεγάλα σκορ τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται κάποιες επιτυχίες για να βρει τα πατήματα της. Η συνέχει θα κρίνει πολλά για την τύχη της στον όμιλο, όπως και η σημερινή συνάντηση με την Σλοβακία, που ψάχνει και αυτή την πρόκριση στο Euro 2024. 

Μπορεί να γκέλαρε στο πρώτο ματς η Σλοβακία, μένοντας στο 0-0 με το Λουξεμβούργο, όμως στην συνέχεια κέρδισε το ντέρμπι απέναντι στην Βοσνία με 2-0. Κόντρα σε μια υπολογίσιμη αντίπαλο έβγαλε χαρακτήρα και ανέκτησε τις ελπίδες της για κάτι καλό στον όμιλο. Με την Πορτογαλία στο γκρουπ κάθε απώλεια μπορεί να αποβεί μοιραία και έχει απόψε ακόμη μια καθοριστική αναμέτρηση μέσα στην Ισλανδία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ικανές για όλα οι δύο ομάδες, όμως έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν και να φτάσουν στο σχετικά καλοπληρωμένο Goal/Goal με 1.93 στην Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed