Η παράδοση «μιλάει» απόψε για το Μάλι και οι ασίστ του Χάρντεν

Στη μάχη μπαίνει σήμερα ο 5ος όμιλος του Κόπα Άφρικα, όπου υπάρχει ίσως το πιο δυνατό αουτσάιντερ της διοργάνωσης για να κάνει την έκπληξη. Ο λόγος στην εισαγωγή γίνεται για το Μάλι.
Το ρόστερ του απαρτίζεται από παίχτες που παίζουν σε καλές ομάδες της Ευρώπης, με προεξέχοντα τον Μπισουμά της Τότεναμ. Και στην προηγούμενη διοργάνωση πήγε… τρένο στους ομίλους, την πάτησε στους «16». Ξεκινάει βάσει αποδόσεων ως δεύτερο φαβορί στο γκρουπ, για να το επιβεβαιώσει χρειάζεται να μην γκελάρει κόντρα σε Νότια Αφρική και Ναμίμπια. Η Νότια Αφρική διαθέτει ένα ρόστερ που η συντριπτική πλειοψηφία αγωνίζεται εντός συνόρων και μεγάλο μέρος στη Μαμελόντι Σάνταουνς. Αυτό θα της δώσει ένα πλεονέκτημα λογικά στη χημεία που θα έχουν οι παίχτες της, αλλά όπως είναι ευνόητο μειονεκτεί σε ποιότητα σε σχέση με τη σημερινή της αντίπαλο. Στην προϊστορία που έχουν οι δύο ομάδες σε επίσημες διοργανώσεις, τρεις είναι οι συναντήσεις τους, σε όλες πανηγύρισε το Μάλι, καθώς πήρε αυτό που ήθελε, με δύο νίκες (μία στην κανονική διάρκεια και μία στα πέναλτι) σε Κόπα Άφρικα και μία ισοπαλία που του έδωσε την πρωτιά στο Πρωτάθλημα Αφρικής. Σήμερα θα ποντάρω πως θα «χαμογελάσει» πάλι, παίρνοντας τη νίκη.
Πάμε τώρα στο ΝΒΑ και στο παιχνίδι των Clippers με τους Thunder να ποντάρουμε πάνω στον Harden και το over 8.5 ασ. Αρχικά, σαν όριο από μόνο του, για τον βασικό point guard των Clippers, είναι πάρα πολύ μικρό. Τι λέει όμως και η στατιστική. Ο Harden, στα τελευταία 10 ματς μετράει 8/10 over 8.5ασ., με 10.2ασ. ΜΟ. Έχει 16.0 potential ασίστ ΜΟ στα παιχνίδια αυτά. Αν το πάμε και λίγο πιο πίσω, στα 15 ματς, ο Harden έχει 12/15 over 8.5ασ., με 9.9ασ. και 14.9 potential ασίστ ΜΟ στο διάστημα αυτό. Σκόρερ καλοί γύρω του υπάρχουν (Leonard, George), το παιχνίδι δείχνει over, αφού έχει ένα όριο στους 236.5 πόντους, οπότε για την απόδοση που το βρίσκουμε, έχει αξία. Αν κάτι άλλο έπαιρνα από το σημερινό κουπόνι, αυτό θα ήταν το over 33.5π+ριμπ. του Sabonis. 8/10 εσχάτως, με 36.4π+ριμπ. και γενικά σε φόρμα οι Λιθουανός.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed