Εισαγόμενοι «ποντικοί» μπήκαν τα ξημερώματα στο κατάστημα Lidl στα Κοκκύλια, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο, βολεύτηκαν με μερικά… παριζάκια

Το καλοκαιράκι φαίνεται ότι μπήκε πλέον για τα καλά και εκτός από τους απλούς πολίτες που έχουν ξεκινήσει ήδη να φεύγουν για διακοπές και να έρχονται στο νησί μας, μαζί τους έρχονται για να αλλάξουν τον… αέρα τους και διαρρήκτες.
Μια τέτοια διάρρηξη δεν ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κατάστημα Lidl στα Κοκκύλια, αφού οι επίδοξοι διαρρήκτες αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ικανοί να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος, το οποίο περιείχε ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Παρά την περίφραξη, την φύλαξη και τις κάμερες ασφαλείας κατάφεραν να εισέλθουν στο κατάστημα και κινήθηκαν προς το γραφείο όπου υπάρχει το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είναι συνδεδεμένο με συναγερμό. Μάλλον κάτι λάθος έκαναν όταν πήγαν να τον απενεργοποιήσουν, αυτός χτύπησε και στον πανικό τους έφυγαν χωρίς να καταφέρουν να πάρουν χρήματα. Το μόνο που έκαναν ήταν να δοκιμάσουν κάποια παριζάκια από το ράφι. Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο μερικά λεπτά αργότερα δεν κατάφερε να τους εντοπίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν… εισαγόμενοι και ήδη έχει ξεκινήσει το κυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Έχουν ενημερωθεί οι Λιμενικές Αρχές του νησιού και των νομών που επικοινωνούν ακτοπλοϊκά με την Κεφαλονιά. Η Αστυνομία εικάζει ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψή τους, αν αυτοί δεν κατάφεραν να φύγουν από το νησί με δικό τους μέσο τα χαράματα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed