Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης στο 33ο Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» στο Αργοστόλι, βραβεύθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Πλημμύρισε από νεαρά κορίτσια και τους ανθρώπους που τα συνόδευαν ο δρόμος από την πλατεία Καμπάνας μέχρι την πλατεία Βαλλιάνου σήμερα το βράδυ, αφού οι περισσότερες ομάδες που θα λάβουν μέρος αύριο και μεθαύριο στο Φεστιβάλ Γυμναστικής έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη μας.
Το 33ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Άννα Πολλάτου άνοιξε απόψε τις πύλες του με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία παρουσία πολύ κόσμου με μεγάλο μάλιστα παλμό. Την αυλαία άνοιξε η ψυχή αυτής της διοργάνωσης, η Ελένη Δαρδαμάνη, η οποία παρουσίασε και το πρόγραμμα της βραδιάς. Χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Σταύρος Μπασιαρδής, ο οποίος βράβευσε για την προσφορά της Περιφέρειας τον Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρο Τραυλό, αλλά και τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, με τον Δήμο να είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς του Φεστιβάλ. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα κομμάτι από το πρόγραμμα που θα δούμε τις δύο επόμενες ημέρες στο Ληξούρι αύριο και στο Αργοστόλι μεθαύριο. Ο κόσμος ήταν αρκετός που παρακολούθησε όλες εκείνες τις κοπέλες που ανέβηκαν στο πάλκο για να παρουσιάσουν εντυπωσιακές χορογραφίες γεμάτες γυμναστική.
Λίγο πριν από την έναρξη η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό ραντεβού για την Κεφαλονιά. Νιώθω συγκίνηση για τη διοργάνωση αυτή, γιατί φέρνει στις μνήμες μας την αδικοχαμένη Ολυμπιονίκη Άννα Πολλάτου. Εμείς ως Περιφέρεια στηρίζουμε κάθε χρόνο το Φεστιβάλ αυτό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η Κεφαλονιά είναι πανέμορφη και φιλόξενη και είμαι σίγουρη ότι οι συμμετέχοντς θα απολαύσουν τη διαμονή τους. Καλή επιτυχία».
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Θανάσης Σταθόπουλος δήλωσε: «Το Φεστιβάλ “Άννα Πολλάτου” είναι από τις σημαντικότερες διοργανώσεις, μη αγωνιστικού χαρακτήρα, της Ε.Γ.Ο. Σταύρος και Μποζένα Μπασιαρδή το ξεκίνησαν,το ανέδειξαν και το συνεχίζουν με επιτυχία. Είναι κάτι πολύ ωραίο για τους συμμετέχοντες: Συνδυάζουν διακοπές και αθλητισμό σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας. Στο τέλος δε, βραβεύονται όλοι. Η Ομοσπονδία θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το Φεστιβάλ και πιστεύω ότι το 2024 θα το ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο. Καλή διαμονή σε όλους τους συμμετέχοντες».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed