Απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του Λουρδά, οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να… μαυρίσουν την δημοτική αρχή Μιχαλάτου για την εγκατάλειψη

Επιστολή στην ιστοσελίδα μας έφτασε σήμερα το πρωί από αναγνώστη και κάτοικο της περιοχής και αφορούσε έξι καυτά θέματα του Λουρδά και συγκεκριμένα της παραλίας του χωριού και του δρόμου που οδηγεί σε αυτήν.
Τα έξι ερωτήματα που κάνει ο αναγνώστης μας προς την Δημοτική, Περιφερειακή και κάθε Αρχή του τόπου είναι τα εξής:
1) Τι έχει κάνει ο Δήμος Αργοστολίου τέσσερα χρόνια τώρα αναφορικά με την αξιοποίηση της παραλίας του Λουρδά; Η απάντηση είναι τίποτα, αν και στις προηγούμενες εκλογές έλεγαν ότι θα φτιάξουν την παραλία μα παγκάκια, δέντρα, φωτισμό (δεν το έχουν καν ξεκινήσει).
2) Γιατί δεν χρησιμοποιούνται οι χτισμένες τουαλέτες της παραλίας και δεν συμφωνούν ο Δήμος με την εκκλησία των Σιμωτάτων ώστε να ανοίξουν; Η απάντηση είναι ότι ούτε εδώ έχουν κάνει κάτι. Ελπίζουμε να μην πουν ότι θα ενοχλούν τα εστιατόρια της περιοχής οι τουαλέτες.
3) Τι έχει κάνει ο Δήμος με το επικίνδυνο κομμάτι στο δρόμο από το ξενοδοχείο ΛΑΡΑ έως την παραλία, Όπου υπάρχουν κώνοι, έχει σπάσει το έδαφος και είναι επικίνδυνο για τα αυτοκίνητα που περνούν; Η απάντηση είναι τίποτα αν και τους έχουμε πει θα τους πάμε δικαστικά.
4) Γιατί ο Δήμος δεν λύνει άμεσα προβλήματα όπως τα επικίνδυνα σίδερα στην μάντρα της παραλίας; Ούτε εδώ έχουν κάνει τίποτα.
5) Γιατί δεν κλείνουν τις τρύπες στο δεύτερο δρόμο που οδηγεί στην παραλία όπου αν περάσει αυτοκίνητο ή ακόμη χειρότερα φορτηγάκι νομίζεις ότι οδηγείς στην Ουγκάντα; Τίποτα δεν έχουν κάνει και εδώ.
6) Και για το τέλος γιατί δεν κόβουν τα χόρτα στον δεύτερο δρόμο που οδηγεί στην παραλία που έχουν μεγαλώσει τόσο ώστε να μην μπορούν να περάσουν δύο αυτοκίνητα; Γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει.
Γιατί αφήνουν έτσι την ομορφότερη παραλία της Λειβαθούς; Η απάντηση είναι γιατί τα Λουρδάτα είναι ένα χωριό με ελάχιστους ψήφους και δεν τους ανησυχούν αν τους χάσουν. Προχθές συζητούσα με τα εγγόνια μου το θέμα της παραλίας τα οποία σπουδάζουν στην Αγγλία και όλα αυτά τους φαίνονται επαρχιωτισμός, τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ σε αυτόν τον τόπο. Δυστυχώς δεν είμαι ψηφοφόρος Κεφαλονιάς, αλλά όπως ακούω πολλοί κάτοικοι των Λουρδάτων, αλλά και άλλων χωριών θα μαυρίσουν αυτούς που πρέπει έτσι για να τηρούν τις υποσχέσεις τους στο μέλλον…
Σημείωση: Το όνομα του αναγνώστη είναι στην διάθεσή μας, που στην παρούσα φάση δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed