Μακελειό στη Βαλτιμόρη, στο αίμα βάφτηκε η τοπική γιορτή, τουλάχιστον δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες, η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμη τους δράστες

Κλήση για περιστατικό με πολλούς πυροβολισμούς δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα η αστυνομία της Βαλτιμόρης, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, μετέδωσε το CNN επικαλούμενο εκπρόσωπο της αστυνομίας, κάνοντας λόγο παράλληλα για τουλάχιστον 2 νεκρούς και περίπου 30 τραυματίες.
Εκατοντάδες άνθρωποι — σύμφωνα με μαρτυρίες– είχαν συγκεντρωθεί στη νότια Βαλτιμόρη, κοντά στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς, όπου διεξαγόταν μια εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day». Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Fox 45 News ότι άκουσαν 20 με 30 πυροβολισμούς. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μέσω συνέντευξης Τύπου της αστυνομίας, η οποία θα διεξαχθεί εντός των επόμενων ωρών. «Αυτή ήταν μια απερίσκεπτη, δειλή πράξη που συνέβη εδώ και η οποία στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον σε δύο ανθρώπους», δήλωσε ο δήμαρχος Μπράντον Σκοτ. Μάλιστα ο ίδιος μαζί με ​​αξιωματούχους της αστυνομίας προέτρεψαν όποιον έχει πληροφορίες να παρουσιαστεί και να βοηθήσει να βρεθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία. Το μήνυμα του Σκοτ ​​στον δράστη ήταν: «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να σε βρούμε — και θα σε βρούμε». «Μέχρι τότε, ελπίζω με κάθε ανάσα που παίρνεις να σκέφτεσαι τις ζωές που πήρες και τις ζωές που επηρέασες εδώ απόψε», πρόσθεσε.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed