Γιώργος Τζωρτζάτος: «Δήμαρχε Αργοστολίου, κάτω τα χέρια από τον ΝΟΑ, οι εγκαταστάσεις του Ομίλου στην πόλη μας θέλουν αναβάθμιση και όχι… εξαφάνιση»

Κύριε δήμαρχε και πρόεδρε τού Λιμενικού Ταμείου θυμηθείτε Πειραιά και Βουλιαγμένη ως προς το ΝΟΑ. Θα ήθελα να σάς επιστήσω την προσοχή σάς σχετικά με την απομάκρυνση τού ΝΟΑ από την υπάρχουσα θέση του (λόγω έργων ανάπλασης της παραλιακής ζώνης όπως λέτε).
Θα σάς θυμίσω ότι Ναυτικούς Ομίλους έχουν όλες οι παραλιακές πόλεις σχεδόν στην Ελλάδα και στο κόσμο και είναι το καμάρι τους. Εσείς αντί να τον αναβαθμίσετε και να τον κάνετε παράδειγμα προς μίμηση μας λέτε ότι έχει γραφεία στο κολυμβητήριο και ξεχνάτε ότι ασχολείται με την ιστιοπλοΐα και λοιπά αθλήματα. Ναι να φύγουν οι παράγκες και τα κοντέινερς, να αναβαθμιστεί. Μας λέτε για το προεδρείο του συλλόγου (τα προεδρεία είναι προσωρινά). Ο ΝΟΑ ανήκει στα παιδιά πού αθλούνται, ενώ έπρεπε να τούς συνδράμετε ούτως ώστε να κάνουν πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες με σκοπό εκτός των άλλων τη διαφήμιση τού νησιού μας, εσείς θέλετε να διαγράψετε την ιστορία του. Ερωτήσατε τούς γονείς των παιδιών που αθλούνται; Μάθατε την ιστορία του και μετά καταργήστε τον. Και μην ξεχνάτε Νους υγιής εν σώματι υγιή. Μιμηθείτε τον Πειραιά την Βουλιαγμένη και τόσους άλλους Δήμους. Δείτε πως λειτουργούν οι Ναυτικοί Όμιλοι πού έχουν τιμήσει την Ελλάδα. Να αναβαθμιστεί θέλει και όχι να καταργηθεί.

Γιώργος Τζωρτζάτος
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed